Princese Katrīna Puriņa izveido zīdaiņu apģērbu kolekciju. FOTO

Par godu savas zīdaiņu drēbīšu kolekcijas atklāšanai TV šova Latvijas princese 2008 uzvarētāja Katrīna Puriņa rīkoja bērniem ballīti — ar pasaku klausīšanos, rotaļām un našķošanos ap kūciņām.

Foto: Mārtiņš Purviņš, www.kasjauns.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Mārtiņš Purviņš, www.kasjauns.lv

Princeses un divu meitu mammas Katrīnas Puriņas apģērbi zīdaiņiem nopērkami Berga Bazāra modes veikalā Mandolini. Mazulīšiem ērtās un atraktīvās drēbītes, ko dizainējusi Katrīna, atpazīsi pēc uzraksta Mondolini baby by Katrina Purina.
Katrīna teic, ka iedvesmu košajiem apģērbiem viņa smēlusies no savas jaunākās meitiņas Šarlotes, kas ir arī jaunās apģērbu līnijas reklāmas seja. Taču pati ideja par tērpu radīšanu zīdaiņiem Katrīnai esot radusies jau sen — gaidot pirmo meitiņu Beatrisi.
Šobrīd kolekcija sastāv no 11 modeļiem, kas tapuši ar Mandolini veikala atbalstu. Drēbītes paredzētas bērniem vecumā no 3-12 mēnešiem, apģērbs ir grezns, bet ērts — lai arī mazulītis, kas vēl tikai veļas vai rāpo, var sapucēties un justies komfortabli. Katra modeļa pamatbāze ir labas kvalitātes "bodijs", kas apdarināts ar Swarovski kristāliem, dabīgo zīdu, taftu un tillu. Tērpu akcentiem izvēlētas spilgtas krāsas, jo tās bērniem attīsta vizuālo uztveri.


Bildes no kolekcijas prezentācijas ballītes!

Katrīnas blogu par dzīvi un viņas radošajiem darbiem lasi www.perlumamma.blogspot.com

Reklāma
Reklāma

 

Foto: www.kasjauns.lv