Picas īpaši mammām un tētiem. Nogaršo!

„Mammu? Šodien vakariņas nav jāgatavo!” Ar šādu saukli tirgū nonākušas divas jaunas picas Mammām.lv Maigā pica un Tētiem.lv Spēka pica. To izstrādājuši ģimenes portāla mammam.lv/tetiem.lv lietotāji un Čili Picas eksperti. Picas var iegādāties Čili picērijās Rīgā, bet, pasūtot piegādei pa tālruni 1822, picas var nobaudīt arī Pierīgā, Jūrmalā un reģionos ap Rīgu.

Jaunā Mammām.lv Maigā pica! Garšīgi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunā Mammām.lv Maigā pica! Garšīgi!

„Pēc garas darba dienas vecākiem jāpagūst uzkopt māju, savākt drēbes, paspēlēties ar mazajiem un arī pagatavot vakariņas. Reizēm to visu pagūt nav iespējams un negribas, jo vienkārši nav spēka. Un tad svarīgi izraudzīties prioritātes. Kas ir labāk — upurēt laiku, ko velti savam bērnam, vai laiku, ko pavadi virtuvē pie katliem? :) Piemēram, es izvēlos upurēt otro variantu,” saka portāla mammam.lv/tetiem.lv mārketinga direktore Inga Akmentiņa-Smildziņa.

„Tas gan nenozīmē, ka esam pret gatavošanu mājās — mēs, portāls, esam par harmoniskiem, nevis pārgurušiem vecākiem. Tāpēc iesakām ik pa laikam ik vakara mājas soli atvieglot, pasūtot jaunās Čili PicasMammam.lv Maigo picu un Tētiem.lv Spēka picu!”


Lai izveidotu tādas picas, kas patiesi garšo mammām un tētiem, portāls mammam.lv/tetiem.lv rīkoja konkursu Kāda pica ir visgardākā?, kurā aicināja iesūtīt savu picu receptes. Idejās dalījās daudzi (visas picu receptes skati Virtuves sadaļā> Picas), paldies jums!
Par konkursa uzvarētājiem izsludinām autorus šādām picām:
Mūsmājas pica
Krūžu ņamm pica
Pica Gardums
Balvā dāvanu karte Ls 20 vērtībā no Čili Picas!
Kādu no šīm receptēm iesakām uzcept kopā ar bērniem!

Izvērtējot iesūtītās receptes, Čili Picas tehnologi izstrādāja divas jaunas picas: Mammām.lv Maigo picu un Tētiem.lv Spēka picu.
Tētiem.lv Spēka pica ir ar salami ripiņām, liellopu gaļas strēmelēm, pikantu malto gaļu un čurkstošu sieru. Sātīgi un spēcinoši!

 

 

 

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

Savukārt Mammām.lv Maigās picas sastāvā ir vistas šķēlītes, papriku gredzeni, ola un kūpošs siers. Garšos visai ģimenei — ir pārliecināti Čili Picas eksperti!
„Šis ir labs paraugs, kā, sadarbojoties diviem ģimenei draudzīgiem zīmoliem, tiek radīts jauns produkts,” uzskata portāla mammam.lv/tetiem.lv līdzautore Sindija Meluškāne, sakot lielu paldies visiem portāla reģistrētajiem lietotājiem, kas līdzdarbojās jauno picu izstrādē.

 

 

Mammām.lv Maigā pica un Tētiem.lv Spēka pica!

Picas var iegādāties Čili picērijās Rīgā, bet, pasūtot piegādei pa tālruni 1822, picas var nobaudīt arī Pierīgā, Jūrmalā un reģionos ap Rīgu. Pasūtot mammu vai tētu picu uz mājām, Tev to piegādās īpašā kastē!:)
Iesaka Latvijā lielākais ģimenes portāls mammam.lv/tetiem.lv.
 

Par Čili Pica
Picēriju tīkls Čili Pica Latvijā darbojas kopš 2001. gada, kad Liepājā tika atvērts pirmais Čili Pica restorāns. Restorānu skaits jau sasniedz 19 picērijas, kas atrodas Rīgā, Liepājā, Jelgavā, Valmierā, Ogrē un Siguldā. Čili Pica piedāvātajā ēdienkartē iekļauti vairāk nekā 50 dažādi ēdieni, tai skaitā picas, siltie ēdieni, salāti, saldie ēdieni un dažādas uzkodas.