Princešu veikaliņš — apģērbs mazajām princesītēm

Katrai meitenei bērnība ir laiks, kad tik ļoti gribas būt princesei — tērpties košās drēbēs, vilkt kuplus svārkus un pucēties ar spīguļojošām rotām un kronīti. Meklējot gaumīgas un pievilcīgas lietas savām mazajām princesītēm, sapratām — izvēle ir tik maza... Tā radās ideja — pašiem veidot dizainu un ražot tepat, Latvijā!

Reklāmfoto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Reklāmfoto.

Un nu jau vairāk nekā pusgadu nopērkami ikdienā nēsājami apģērbi ar princešu simbolu — elegantu kronīti. Tagad, kad esam atvēruši veikaliņu Galerijā Centrs (3.stāvā, blakus XS Rotaļlietām), tas viss kļuvis pieejams viegli un ērti. Protams, joprojām iespējams izmantot iepirkšanos internetā www.princesuveikalins.lv.
Pirmā Princešu veikaliņa kolekcija ieturēta rozīgi violetos toņos — te ir gan dažādu modeļu kokvilnas trikotāžas džemperi, naktskrekli, pidžamas un veļas komplekti, gan arī vairāku toņu zeķbikses ar un bez kronīšiem.

No citiem Latvijā ražotu bērnu apģērbu veikaliņiem esam atšķirīgi ar to, ka apģērbi ražoti rūpnieciski — tas garantē augstu kvalitāti un labu cenu.

Kolekcijas ražotāji ir pieredzējuši Latvijas uzņēmumi — AS Rita un SIA Aurora Baltika, bet princesītēm nepieciešamās lietas, kuras pie mums neražo, atrodam ārpus Latvijas un piedāvājam par vislabākajām cenām!
Pašlaik mazās princesītes te var izvēlēties un iegādāties ne tikai apģērbu, bet arī pieskaņotus matu aksesuārus un bērniem domātu kosmētiku ar princesēm. Tuvojoties skolas laikam — sākot no augusta vidus— būs daudz balto zeķbikšu un džemperīšu!

Reklāma
Reklāma

BILŽU GALERIJU SKATI ŠEIT!
Mums ir arī jaunumi — tagad piedāvājam skaistas dāvanu kartes un iespēju mazajai gaviļniecei aizpildīt dāvanu sarakstu, lai viesi var iegādāties pašas princesītes izvēlētās lietas.
Pirmā kolekcija pie princesītēm nonāca 2009. gada Ziemassvētkos. Kopš tā laika esam ieguvuši pastāvīgos klientus, kuri novērtē iespēju iegādāties kvalitatīvus Latvijā ražotus princešu tēmas apģērbus par samērīgām cenām. No citiem Latvijā ražotu bērnu apģērbu veikaliņiem esam atšķirīgi ar to, ka apģērbi ražoti rūpnieciski — tas garantē augstu kvalitāti un labu cenu.
Apģērbu izmēri no 86/92 cm līdz 122/128 cm, bet kuplie svārciņi noteikti derēs arī 140-150 cm garām princesītēm. Piedāvājums un cenas redzami www.princesuveikalins.lv.

Būsiet laipni gaidīti Princešu veikaliņā!