Labākais nedēļas joks (12.06.-18.06.) par zeķēm, kas ballējas

Janai (nepilni 4 gadi) no rīta kājās velku rozā zeķītes, kuras pēc mazgāšanas dikti pabalējušas saulē. Janai saku: "Zeķes tev tādas pabalējušas!" Uz ko viņa atbild: "Es vakar viņas nevarēju atrast, laikam visu nakti būs ballējušās, tāpēc tādas pabalējušas." (Iesūtījusi Marina Apaļā)

Foto iesūtījusi Kika Upeniece, mammam.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Kika Upeniece, mammam.lv reģistrētā mamma.

Iesūti sava mazā gudrinieka joku arī tu! Nākamās reizes labākās anekdotes autors balvā saņems īpašo mammam.lv/tetiem.lv krekliņu un Brigitas Blobelas romāns jauniešiem Skolotajā iemīlēties nedrīkst!

IESŪTĪT JOKU.
 
Nedēļas uzvarētāja ir Marina Apaļā ar anekdoti Izbalējušās zeķes! Balvā grāmatas no mūsu sadarbības partneriem!

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.


Aizvadītās nedēļas labāko anekdošu tops!
Kristiana jautrie izteicieni (Iesūtījusi Ieva Zeltmate)

Kristianam saka, lai viņš pastāsta, kā viņam iet. Uz to viņš atbild: "Es dzīvoju... Viņš taču to redz!"
Vienu rītu ceļu augšā, uz ko Kristians atbild: "Nemodini, mammīt! Es vēl guļu. Tikai samīļo mani."
Ēdam abi brokastis, un Kristians pasaka: "Neēd savas pārslas, mammu. Es izēdīšu savas un tad tavas ēdīsim kopā!"
Opis nopērk traktoriņu, par ko Kristians lepni saka: "Opis ir nopircis murkšķinātāju!"
Autobusā Kristians saka svešai meitenei, kas sēž blakus: "Meitene tu gribi govi ?" Es Kristianam vaicāju: "Tev ir govs?" Kristians: "Vēl nav, bet es nopirkšu!"

Mammas pupi  (Iesūtījusi Anna Marina Doktorovica)
Beidzot man drēbes izmazgājušās. Nu tad es krāmēju visu ārā no veļas automāta un nesu izžaut. Mazā meitiņa Airisa (2.3 g.) skrien, kliedz: "Re kur mammas pupi nomazgājās!"(domāts krūšturis)

Jāpērk jauni mati (Iesūtījusi Inga Krieviņa)
Izmazgājam matus. Beāte (2 gadi 11 mēneši) groza galvu no vienas puses uz otru, visiem rādot, kā dejo mati. Pieiet pie brāļa Mika (6 gadi) un saka: "Brāli, skaties, kā man dejo mati. Vai tev arī dejo?" Brālis pagroza galvu, Beāte skatās un dziļdomīgi nosaka: "Tev jāpērk jauni mati, jo tie nedejo." (Brālim mati nogriezti ļoti īsi)

Labā un sliktā puse! (Iesūtījusi Krikri)
Mācāmies labo un kreiso pusi, meitiņa (3 gadi) sāk atkārtot, kā nu bija: "Labā roka, sliktā roka, labā kāja, sliktā kāja!"

Pačurāšana (Iesūtījusi Katrīna Unda)
Roberts (2,5gadi) no rīta iet uz podiņu čurāt. Stāv un čuras nav. Viņš saka omītei: "Čura čuč."

Tu esi slikta meitene! (Iesūtījusi Dženeta Evardsone)

Braucam mašīnā. Pēkšņi mana meita man saka: "Tu esi slikta meitene!" Es jautāju: "Kāpēc?" Meitēns atbild: "Jo labas meitenes var atrast katrā pasaules stūrī, bet žēl, ka zeme ir apaļa" :D

Ko tu bez tēta darītu? (Iesūtījusi Inga Švalbe)
Ričards (3 gadi) spēlējas ar tēti. Viņi dauzās un mīļojas, tad tētis prasa: "Dēliņ, ko tu bez tēta darītu?" Ričards: "Hmmmm... Skatītos televizoru! :)"

Ļoti pareizi saku  (Iesutījusi Gunita Guseva)
"Kas tas?" prasa Annija, skatoties, kā mamma "kasa nost" loterijas biļeti draugos. "Loterijas biļete," atbild mamma. "Loteles bitele," atkārto Annija. "Nē, loterijas biļete," saka mamma. "Lotelejas bitele." Tad brīdi padomā un svarīgi nosaka: "Ļoti pareizi es saku."


Konkursā piedalīsies visas anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 02.07.2010. rītam pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

 

Visus bērnu jokus lasi šeit!
 

Reklāma
Reklāma