Labākais nedēļas joks (22.05.-28.05.). Nākamnedēļ balvā palmu lapu trauku komplekts!

NEDĒĻAS ANEKDOTE! Beatrise (bez nedēļas 3 gadi) priecīgi sauc: "Divi pīļi!" Mamma palabo: "Nevis divi pīļi, bet divas pīles." Beatrise paceļ roku un rāda: "Nekā, skaties! (liec pirkstus) Viens, divi. DIVI PĪĻI! Vai tad man ir DIVAS GADAS, vai? " (Iesūtījusi Jogita Mustapa-Anševica)

Foto iesūtījusi Maija Lielmane, mammam.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Maija Lielmane, mammam.lv reģistrētā mamma.

Iesūti sava mazā gudrinieka joku arī tu! Nākamās nedēļas labākajam jokotājam balvā palmu lapu trauku komplekts no www.homoecos.lv!

Par balvuekoloģiskajiem palmu lapu traukiem
Palmu lapu trauki tiek ražoti kādā ģimenes uzņēmumā Indijā no kritušām Adaka palmu lapām. Adaka palmu lapas augšanas periodā pastāvīgi mainās. Nokritušās lapas tiek salasītas, nomazgātas ar ūdeni  un 120 grādu karstumā presētas, iegūstot dažādas formas traukus — šķīvjus, bļodas vai paplātes. Atkarībā no trauka izmēra presēšanas, process ilgst 45 līdz 90 sekundes. Katrs šādi iegūts galda dizaina priekšmets ir unikāls un katram no tiem ir īpaša struktūra. Turklāt materiāls ir tik ciets, ka nav nepieciešama papildus laminēšana. Pēdējā trauku žāvēšana tiek veikta ar malkas briketēm kurināmā krāsnī.


IESŪTĪT JOKU.
 
Pagājušās nedēļas uzvarētāja ir Jogita Mustapa-Anševica ar anekdoti Matemātiskā gramatika! Balvā – mūzikas disks Vislabākā latviešu mīlas dziesmu izlase un SIA Multinero izdotā spēle No skaņas līdz vārdam.


Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107.


Aizvadītās nedēļas labāko anekdošu tops!
Kurš pakakāja? (Iesūtījusi Aiva Liakovičus)
Patrīcija (2 g.1 m.) ar auklīti Ņinu dzīvojas pa terasi. Patrīcija aplūko baltu kleksi uz krēsla un jautā auklītei: "Kas tas iļ? Putniņš pakakāja?" Auklīte papēta un nopietni atbild: "Nē nav putniņš." Patrīcija: "Kas tad pakakāja? Ņina?"

Krājumu veidošana (Iesūtījusi Diāna Ķēniņa)
Esmu grūtniecības ceturtajā mēnesī. Karlīna (4 g. 3 m.) jau sāk prātot, kā varēs savu brālīti vai māsiņu no pudelītes ar pieniņu barot. kad izskaidroju, meitai, ka es pati viņu barošu ar savu krūts pieniņu, Karlīna mani pamāca: "Nu tad sāc dzert daudz piena, lai tev tas pietaupās mazajam bebītim un viņam nekad nepietrūktu ko ēst!"

Zāles zāģēšana (Iesūtījusi Dace Apsīte)
Vecaistēvs no rīta iet pļaut zāli ar trimeri. Uvis Jānis (5 gadi) uzreiz mammai saka: "Vecaistēvs iet zāģēt zāli."


Kā pareizi izsaukt liftu (Iesūtījusi Linda Eisaka)
Ar Martu (3 gadi) no rīta pošamies uz dārziņu, slēdzu durvis un saku: "Marta, lūdzu izsauc liftu!" Marta (ļoti nopietni) "Lifc, nāc šurp!"


Konkursā piedalīsies visas anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 04.06.2010. rītam pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus bērnu jokus lasi šeit!
 

Reklāma
Reklāma