Labākais nedēļas joks (08.05.-14.05.). Šonedēļ balvā ielūgumi uz iluzionistu šovu "AbraKadabra"

NEDĒĻAS ANEKDOTE! Bērnudārzā jāzīmē sava ģimene. Ričards (3 gadi) uzzīmē 3 cilvēkus un saka: "Tie esam es, tētis un ome." Audzinātāja prasa: "Kur tad mamma?" Viņš atbild: "Viņa taču ir darbā!" :) (Iesūtījusi Inga Švalbe)

Foto iesūtījusi Jeļena Zemņicka, mammam.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Jeļena Zemņicka, mammam.lv reģistrētā mamma.

Iesūti sava mazā gudrinieka joku arī tu! Vēl tikai šīs nedēļas labākajam jokdarim balvā būs ģimenes ielūgums uz starptautisko iluzionistu šovu AbraKadabra!

IESŪTĪT JOKU.
 
Pagājušās nedēļas uzvarētāja ir Inga Švalbe ar anekdoti Mamma taču darbā! Balvā – ģimenes ielūgums uz starptautisko iluzionistu šovu AbraKadabra!

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet sindija@mammam.lv vai zvaniet 29173748.

Aizvadītās nedēļas labāko anekdošu tops!
Hokejs vai ledus balets? (Iesūtījusi Diāna Ķēniņa)
Skatāmies hokeju Latvija – Kanāda. Karlīna (4 g.3 m.) komentē: „Ja viņi neslidotu tik ātri, tad tas būtu ledus balets!”


Es neesmu govs! (Iesūtījusi Guntiņa ...)
Vecmāmiņa nopirkusi 2 buntītes sīpollokus, Annija (2 gadi un 9 mēn.), paņēmusi sīpollokus, un skraida pa māju dzied, es saku: "Ēd, meitiņ, tie ir ļoti veselīgi!" Annija paskatās uz mani sašutusi un saka: "Bet, mammīt, es taču neesmu gotiņa, tikai gotiņas ēd zāli!"


Jā, vienreiz ar galvām sasitāmies! (Iesūtījusi Ilva Šimone)
Anekdote iz dzīves. Autors - meita Evelīna (2,6g.) Papa saka Evelīnai: "Tu gan mātē atsitusies!" Evelīna pretī: "Jā, vienreiz tak ar galvām saskrējāmies un sasitāmies!"

Hokejs. Ledus izkusa? (Iesūtījusi Dace Miezīte)
Visi trīs ģimenes vīrieši, izlaidušies uz dīvāna, skatās hokeju. Kaislības ne pa jokam, līdz atskan sirēna - sākas pārtraukums, hokejisti draudzīgi slido nost no laukuma. Jānītis (2.5 gadi) sašutis: "Ko?! Ledus izkusa??!!"

Reklāma
Reklāma


Par ko strādā tava vecmāmiņa? (Iesūtījusi Diāna Ķēniņa)
Kādu dienu Karlīnai (4 g.3 m.) tiek uzdots jautājums: "Par ko strādā tava vecmāmiņa?"
Karlīnas atbilde: "Nu kā, par naudu!"


Lielais bums... (Iesūtījusi Līga Ovsjaņņikova)
Markus (5 g.) brauc ar riteni pa kalniņu, diezgan akmeņains, nenobremzē un blākš - lūpa, piere, viss pušu. Asaras, puņķi rokas asiņainas, ejam mazgāties, nomazgājam seju saku, nav tik traki, lūpa kā zaķim. Markus saka: "Ko jūs mani nenofotografējāt, kad nokritu?"


Konkursā piedalīsies visas anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 21.05.2010. rītam pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus bērnu jokus lasi šeit!