Maija beigās Rīgā ieradīsies iluzionisti no visas pasaules

Rīgas Kongresu namā  28., 29. maijā 19:00 notiks jau otrais starptautiskais iluzionistu festivāls AbraKadabra, uz kuru sabrauks burvji un iluzionisti no visas pasaules! Bērniem līdz sešu gadu vecumam ieeja bez maksas!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vēlreiz Latvijā ieradīsies pasaules iluzionisma zvaigznes no LasVegasas („World’s Greatest Magic Show”), brīnišķīgi mākslinieki no Argentīnas, Beļģijas, Dānijas, Lietuvas, Krievijas, Itālijas un citām valstīm, lai iepriecinātu Latvijas skatītājus ar unikāliem un krāšņiem iluzionisma nummuriem Starptautiskā Iluzionistu festivāla ABRAKADABRA laikā.

Šis ir jau otrais ARAKADABRA festivāls, kas notiks Rīgas Kongresu namā  28., 29. maijā pulksten 19:00.

Šogad pasākuma organizatori ir sarūpējuši daudz pārsteigumus Latvijas skatītājiem. Viens no jaunumiem ir arī tas, ka festivāla atklāšanas šovs notiks Ventspilī Teātra namā Jūras vārti 27. maijā 19:00

Savukārt, ar KKF un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu, ikviens interesents bez maksas varēs piedalīties ļoti interesantā un aizraujošā seminārā Starp zinātni un mistēriju 28. maijā 15:30 Rīgas Kongresu namā, kuru vadīs  ASV top eksperts krāpnieku atmaskošanā. Semināra dalībniekiem tiks atklāti dažādi krāpniecības triki, kurus izmanto “falšie” pareģi, garu izsaucēji un citi pārdabisko spēku sludinātaji. Šis seminārs būs noderīgs ne tikai mentālā iluzionisma interesentiem, bet arī policistiem, psihologiem, sociologiem un reliģisko kustību pārstāvjiem, tāpēc lūdzam jau savlaicīgi pieteikties visiem interesentiem, jo vietu skaits ierobežots. Pieteikties uz  e-pastu: brinum-x@ml.lv.

Tāpat ikvienam interesentam būs iespēja bez maksas aplūkot Ekspressizstādi Rīgas kongresu nama vestibilā Latvijas Iluzionisma attīstības vēsture Rīgas cirkā un ārpus tā no 20. līdz 30.maijam, kas, savukārt, taps sadarbībā ar Rīgas cirka direktori Lolitu Lipinsku un Latvijas Sporta muzeja galveno speciālisti Ritu Apini. Izstādes apmeklētāji varēs uzzināt interesantas lietas, piemēram, kurš no Latvijas burvju māksliniekiem savulaik tika iecelts par Krievijas cara Nikolaja 2 galma burvju mākslinieku.

Festivāla ietvaros notiks arī pieci profesionālie iluzionisma semināri 28.,29.,30.maijā.

Labā  ziņa, ka bērniem līdz 6 gadu vecumam biļete nav jāpērk, ja neaizņem sēdvietu. Abrakadabra šova programma ir paredzēta ģimeņu auditorijai. Pasākums notiks angļu, latviešu un krievu valodās. Pasākuma apmeklētāji droši var ierasties ātrāk pirms pasākuma, jo Kongresa nama vestibilā viņus sagaidīs dažādi pārsteigumi un darbosies arī Pecolli Magic shop Burvju triku veikaliņš, kurā ikviens varēs iegādāties sev interesējošus Burvju triku priekšmetus ar kuriem paši skatītāji varēs radīt brīnumus.

Iegādāties biļetes var visās Biļešu Servisa kasēs, kā arī internetā: Pirkt biļetes!
Vairāk informācijas meklē:  www.abra-kadabra.lv

Reklāma
Reklāma