Labākais nedēļas joks (17.04.-23.04.) par braucienu ar ragaviņām

NEDĒĻAS ANEKDOTE! Dzīvojamies ārā uz kalna, šļūcam ar ragaviņām. Pamēģinām nošļūkt trijatā – mamma, Karlīna un Mārtiņš. Brauciens iznāk lielisks, tikai Mārtiņš pusceļā izkrīt no ragavām un vairs negrib šļūkt. Karlīna (3 g. 11 mēn.): „Braucam vēlreiz!” Mamma: „Brauc, tikai viena pati. Mārtiņš vairs negrib.” Karlīna: „Labi, es braukšu viena pati, tikai jūs ar Mārtiņu sēdēsiet aizmugurē!” (Iesūtījusi Diāna Ķēniņa)

Foto iesūtījusi Argita Bāne, mammam.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Argita Bāne, mammam.lv reģistrētā mamma.

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Diāna Ķēniņa ar anekdoti Brauciens ar ragavām. Balvā – jaukā izdevniecības Liels un mazs izdotais igauņu rakstnieka Andrusa Kivirehka stāsts bērniem Sirli, Sīms un noslēpumi un īpašā mammam.lv/ tetiem.lv krūzīte.

Reklāma
Reklāma


Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107.


Iesūti sava mazā gudrinieka joku arī tu! Nākamās nedēļas labākajam jokdarim pārsteiguma balvas no mūsu sadarbības partneriem.

IESŪTĪT JOKU.

Aizvadītās nedēļas labāko anekdošu tops!
Lampas uz kātiņiem (Iesūtījusi Diāna Ķēniņa)
Braucam mašīnā. Ārā jau patumšs, dažviet iedegtas laternas, bet Karlīna (3 g. 9 mēn.) man jautā: "Kāpēc deg tikai dažas lampas uz kātiņiem?"

Tik ātri? (Iesūtījusi Diāna Ķēniņa)
Karlīna (3 g.11 mēn.) bērnudārzā stāsta audzinātājai: „Mans tētis šodien aizlidoja uz Ameriku!” Audzinātāja: „Jauki, un kad viņš būs atpakaļ?” Karlīna: „Šovakar!” Audzinātāja: „????????” (Patiesībā tētis lidoja vienas dienas komandējumā uz Somiju.)

Krīze podiņā (Iesūtījusi Inese Toma)
Pusdienlaikā pirms gulētiešanas aicinu Patrīciju (3 g.) uz tualeti, uzsēdinu uz poda un sēžam. Jautāju: "Vai būs tev čūra?" Uz ko man Patrīcija atbild: "Šodien čūra nebūs, čūrai krīze! :)

Zilā zupa (Iesūtījusi Aija Petrovica)
Kārlim (3 g.) mājās mācām pazīt krāsas. Nākamā dienā nolemju pārbaudīt, vai atceras krāsas. Prasu: "Ko šodien ēdāt dārziņā?" Kārlis atbild: "Zupu!"  "Un kādā krāsā bija zupa?" Kārlis atbild: "Zilā!"

Mammas kļūda (Iesūtījusi Diāna Ķēniņa)
Karlīna (3 g. 9 mēn.) palīdz mammai novākt no galda netīros traukus. Mamma: "Ieliec, lūdzu, krūzītes izlietnē!" Karlīna paņem krūzīti no galda un iemet izlietnē, kur priekšā jau stāv netīri šķīvji. Protams, blīkšķis liels, un vienai krūzītei osiņa noplīsusi. Mamma dusmīga: "Kāpēc tu meti?" Karlīna, saprotot savu kļūdu, mierīgi, bet pārmetoši atbild: "Bet tu sen man nebiji tīrījusi ausis, tāpēc es nedzirdēju, ka ir jāieliek tā krūzīte!" Mammai nu nācās atzīt savu kļūdu, jo ausis tiešām nebija tīras.

Nosodījums  (Iesūtījusi Diāna Ķēniņa)
Karlīnas mīļākais teiciens, ja kāds dara kaut ko sliktu vai nepareizu: "Tā nav laba darīšana!"

Brāli pirks pēc mēneša (Iesūtījusi Līga Tabunova)
Adrians 3,3 gadi, es, mamma Līga esmu grūtniecības 36 nedēļā. Vakarā Adrians, ielīdis gultā, mammai jautā: "Kad tu brauksi pirkt brāli?" Mamma atbild: "Pēc mēneša." Adrians pieceļas no gultas, pieiet pie loga, atver aizkarus un skaļā sašutumā mammai saka: "Mammu, LAUKĀ SPĪD MĒNESS!"

Sagrautie dēla sapņi... (Iesūtījis Guntars Meluškāns)
Tētis, mamma un Dāvis (9) vizinās ar velosipēdiem. Ik pa brīdim "uzraujam" ātrumu. Dāvis brauc un, protams, arī komentē gluži kā TV:
- Dāvis izraujas vadībā! Līdz finišam tikai daži metri!!! Vai tiešām viņš šoreiz izcīnīs uzvaru??!!!
Šajā brīdī tētis pabrauc garām un tam seko tādā pašā tonī ieturēts komentērs, tikai mazliet nomainot intonāciju uz piezemētāku...
- ..un tā tēvs sagrauj visus dēla sapņus....

Vai vari runāt saprotamā valodā? (Iesūtījusi Ligita Upīte)
Esmu audzinātāja un strādāju bērnudārzā. Pie mums viesojās ciemiņi no Taizemes, un bija viesi arī mūsu grupiņā. Bērni bija tikko atnākuši no pastaigas un ģērbās. Ciemiņi centās samīļot bērnus un ar tulka palīdzību sarunāties. Te pēkšņi Jānītis pieiet pie viena no ciemiņiem, paņem aiz rokas un saka: "Vai tu vari runāt saprotamā valodā?"

Lielākie kumeļi (Iesūtījusi Māra Lazdiņa)
Roberts rāda Ērikam kulaku, jo ir sadusmojies uz draugu. Ēriks rāda pretim divus kulakus un nosaka: "Man ir vēl lielāki kumeļi!" (Pierakstīja auklīte Sarmīte)

Putekļu sasūkāšana (Iesūtījusi Gunita Guseva)
Mamma Annijai (2 gadi un 4 mēneši) saka: "Sēdi uz dīvāna, es izsūkšu grīdas ar putekļu sūcēju." Kad mamma beigusi strādāt un liek nost putekļu sūcēju, Annija atnāk, rokas sānos iespraudusi, un prasa: "Nu? Sasūkāji?"


Konkursā piedalīsies visas anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 30.04.2010. rītam pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus bērnu jokus lasi šeit!