"Stomp" atklāšanas šovs jau šovakar!

Šovakar, 9. martā plkst.19:30, Rīgas Kongresu namā notiks slavenā skatuves šova STOMP atklāšanas koncerts! No 9.-13.martam STOMP Rīgā sniegs kopumā 6 koncertus. Biļetes joprojām iespējams iegādāties visās Biļešu Serviss tirdzniecības vietās. Ir pieejamas lētākas biļetes uz papildvietām un biļetes balkonā par Ls15,00 uz atklāšanas šovu šovakar.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

STOMP trupa 20 cilvēku sastāvā Rīgā ieradās jau vakar, un taisnā ceļā no lidostas devās uz LNT studiju, kur pēc nelielas iesildīšanās sniedza aizraujošu meistarklasi O!Kartes Akadēmijas dalībniekiem. STOMP dalībnieki LNT studijā tika uzņemti un pavadīti ar skaļām ovācijām – dalībnieki entuziastiski atsaucās ritma meistaru mestajam izaicinājumam apgūt  ‘stompošanas’ pamatus un meistarklases noslēgumā uzstājās ar dziesmu, kuras pavadījumā aizrautīgi iesaistījās arī STOMP. Meistarklases noslēgumā O!Kartes Akadēmijas dalībnieki izvaicāja ritma māksliniekus par viņu radošo pieredzi un dzīvesveidu.

STOMP
katru gadu atsvaidzina savus skatuviskos priekšnesumus, ieviešot jaunus elementus un līdz šim neizmantotus instrumentus. Jaunākajā šova versijā ritms un mūzika tiek radīti, izmantojot arī milzīgas traktora riepu kameras un  krāsu bundžas.  

Ar šoviem, kuros nav nedz sižeta, nedz dialoga, STOMP ir apceļojuši teju visu pasauli, gūstot vienlīdz fenomenālus panākumus kā Japānā, tā Āfrikā. Par ritma sensāciju dēvētā mākslinieku apvienība visā pasaulē sniegusi jau vairāk nekā 10 000 priekšnesumu, uz kuriem pārdoti vairāk nekā 10 miljoni biļešu. Latvijā STOMP pirmoreiz viesojās 2007.gadā, un visi astoņi šovi bija pilnībā izpārdoti.  

STOMP
izrāžu grafiks Rīgas Kongresu namā:

Otrdien, 9.martā  – 19:30
Ceturtdien, 11.martā  – 19:00
Piektdien, 12.martā  – 17:30 un 21:00
Sestdien, 13.martā – 16:30 un 20:00
 
Biļetes uz izrādēm maksā sākot no Ls 15,00.

Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas, neaizņemot atsevišķu sēdvietu.

Nopērkama arī “ģimenes biļete” – pērkot 4 biļetes, jāmaksā tikai par 3.
 
STOMP izrādes rīko koncertu aģentūra Positivus Music.

Reklāma
Reklāma