Rīta niķi un rosme. Skaistumam

Otrā īstā diētas diena. Tātad tiem, kuri nohaltūrēja un neizlasīja pirmās oficiālās dienas ierakstu, pateikšu priekšā, ka vakar no rīta nepavingroju, bet...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Otrā īstā diētas diena. Tātad, tiem, kuri nohaltūrēja un neizlasīja pirmās oficiālās dienas ierakstu, pateikšu priekšā, ka vakar no rīta nepavingroju, bet par to apsolīju šodien iet paskriet no paša rīta. 

No rīta, mostoties no saldā miega, es veicu pētījumu. Pētījuma uzdotais jautājums skanēja šādi: "Cik ilgi viens jaunietis var censties sev iestāstīt, ka vēl nav īsti pamodies, ja viņš zina, ka pirmais darbs pēc pamošanās, ir treniņtērpa meklējumi un iešana skriet?"

Pēc rīta skrējiena baigais mundrums un enerģija, biju jau piemirsis to rīta pēcskriešanas sajūtu. Rekomendēju gan rīta rosmi, gan to sajūtu!

 

Reklāma
Reklāma

Atbilde ir robežās starp divām un trim stundām. Jā, esmu slīmests bez rakstura. Pēc minētā laika posma es uzsvempos kājās un visu diezgan operatīvi atradu. Telefons un atslēgas treniņbikšu kabatā, austiņas ausīs un, aidā, uz Biķernieku mežu! Vispār, skrējis nebiju sen un man negāja viegli. Bet aizskrēju līdz Biķernieku trasei, tiku līdz apļa vidum un sākās e-pastu straumīte. Tā kā jau biju paspējis iesvīst un aizelpoties, necentos vairāk piespiest sevi skriet un lēnā garā, uz māju pusi iedams, rakstīju ēpastus kolēģiem. Pa ceļam pāris reizes apstājos papumpēties (lai musīši augtu, hehe). Kamēr nokļuvu mājās, viss jau bija sadarīts, epasti nosūtīti un viss sarunāts. Mājās diezgan forša rīta duša un tādas lietas. Brokastīs omlete un pāris zivju nūjiņas. Silti un gardi, skrējiens caur mežu ļoti palīdz apetītei un maltīte garšo divtik eleganti. 

Pārējā dienas daļa atkal paiet mājās, pie datora darot darbiņus. Pusdienās kartupeļi ar šampinjonu mērcīti, vakariņās tas pats, tikai mazākā porcijā. Omes recepte un darbs pie plīts, jo sēņu mērce man vēl šķiet pārāk augsts līmenis pie manām pavāriemaņām.

Rīt no rīta atkal iešu skriet un mana prognoze ir, ka rīt es sev mazāk melošu par būšanu nomodā, skriešu raitāk un būšu vēl jestrāks. Rīt arī vairs nepavadīšu dienu starp dzīvokļa sienām, tas ofiss mani sauc. 

Starp citu, pēc rīta skrējiena baigais mundrums un enerģija, biju jau piemirsis to rīta pēcskriešanas sajūtu. Rekomendēju gan rīta rosmi, gan to sajūtu! Turpinu draudzēties ar ūdeni un nedomāt par lieliem daudzumiem neveselīgas pārtikas.