Šodien mēs, Mammamuntetiem.lv, atzīmējam 13 gadu jubileju. Paldies, ka esi kopā ar mums!

Savu ikdienas darbu veltām, lai ģimenes cilvēkus informētu par aktuālo, lai ar informāciju atbalstītu, izglītotu un lai iedvesmotu skaistai, laimīgai dzīvei, neatkarīgi no grūtībām, kas laiku pa laikam stājas ceļā. Lai palīdzētu celties pēc kritieniem un citkārt – lai nenokristu, savlaicīgi pamanot riskus. Lai no ceļa, pa kuru skrienam, paceltu acis augšup un ieraudzītu – cik dzīve ir skaista.
Arī mēs, vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv, savu laimes albumu rūpīgi veidojam, sildoties pie katra labā vārda, kuru mums pasakāt.

FOTO: Artūrs Ķipsts

Arī mēs, vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv", savu laimes albumu rūpīgi veidojam, sildoties pie katra labā vārda, kuru mums pasakāt.

Jo ģimenes dzīve IR tik skaista! Skaistums dažkārt ir paslēpies pavisam mazos mirkļos. Jā, arī tādos, par kuriem sākotnēji šķiet – tās ir vienas vienīgas mokas. Bet nē – ieskaties! 

 

Mīlestības un laimes drupatiņas atrodamas arī darba dienas rītu šurumburumā, kad jāizdabā katra brokastu vēlmēm un tad katrs jānogādā uz savu debespusi; arī tad, kad ar partneri ieplānots romantiskais vakars, bet tu no lielā skrējiena aizmiedz, lasot bērnam priekšā grāmatu; un, jā, arī brīžos, kad pusaudzis uzmet lūpu un ar blīkšķi aizcērt savas istabas durvis. 


Tiesa, ne katrā dzīves situācijā noslēpta rožlapiņa – ģimenes dzīve nav viena vienīga leiputrija. Taču 

 

jāmācās savas iekrātās problēmas pārcilāt un vēdināt, sašķirot un revidēt – gluži kā pieputējušu drēbju skapi. 

Un bez liekas spriedelēšanas izmest to, kas vairs nav glābjas, neder vai vienkārši ir līdz kaklam. 

Reklāma
Reklāma

 


Ieskaties ciešāk. Notraus putekļus. Un salasi visas laimītes un smaidiņus, saliec ģimenes albumā. 

Arī mēs, vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv", savu laimes albumu rūpīgi veidojam, sildoties pie katra labā vārda, kuru mums pasakāt; pie katra ierosinājumu, kuru valdība no mums ir sadzirdējusi; pie katrām pārmaiņām, kuras sabiedrībā mums ir izdevies iekustināt. 


Paldies, ka esi kopā ar mums. Lai arī Tev skaists šis gads!

Saistītie raksti