Tēvu sapulce 2022. VIDEO

1:10:08

Tēva diena

Gaidot ģimeņu iemīļoto Tēva dienas gājienu un festivālu, 7. septembrī notika ikgadējā vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” rīkotā Tēvu sapulce. Šoreiz tās centrālais temats ir tētis mājās – darba dalīšana ģimenē un mājas darbu veikšana, tētu pašsajūta mājās un attiecības ģimenē.

Sapulces dalībnieki, Latvijā zināmi tēti un eksperti, apsprieda "Mammamuntetiem.lv" un "Bonava" veiktās tēvu aptaujas "Tētis mājās" rezultātus, attiecinot to uz savu pieredzi un ģimenes dzīvi. Tēvu sapulcē piedalījās Māris Grigalis, pasākumu vadītājs; Armands Alps, ekstrēmo sporta veidu cienītājs; Kaspars Gorkšs, Latvijas Komandu sporta spēļu asociācijas izpilddirektors; Mareks Kļaviņš, mājokļu attīstītāja “Bonava” valdes priekšsēdētājs; Rihards Lepers, aktieris; Andis Karelis, kapteinis, NBS Galvenais diriģents un orķestru priekšnieks, un Rihards Lepers, aktieris.

Ar savām atziņām dalījās Ņikita Bezborodovs, bērnu psihiatrs; Ernests Pūliņš-Cinis, ārsts psihoterapeits; Agnese Gaile, Labklājības ministrijas Sociālās politikas plānošanas un attīstības departamenta vecākā eksperte, un Inga Akmentiņa-Smildziņa, vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja.