Izveido sarakstu ar nepieciešamajām skolas lietām

Tavās mājās ir bērnudārznieks vai skolēns un pavisam drīz viņam ir jāuzsāk jaunais mācību gads? Gatavošanās process mēdz būt satraukumu pilns, tapēc izveido sarakstu! 

FOTO: Shutterstock.com

Tavās mājās ir bērnudārznieks vai skolēns un pavisam drīz viņam ir jāuzsāk jaunais mācību gads? Gatavošanās process skolai mēdz būt satraukumu pilns, jo jāpagūst iegādāties tik daudz. Laiskā svētdienas vakarā kopā ar bērnu apsēdieties pie galda un uz papīra lapas sarakstiet visu nepieciešamo, kas jāsarūpē skolai vai bērnudārzam. Laikus izveidots saraksts atvieglos gatavošanos jaunajam mācību gadam - tu zināsi, ko vēlas tavs bērns un ko patiešām nepieciešams iegādāties. Saraksts tev var palīdzēt arī nepārtērēties. 

Iegadāties jaunās lietas, dodies kopā ar bērnu, viņam tas būs aizraujoši, jo pats varēs izvēlēties tīkamākos zīmuļus vai krāsas. Kā arī tā var būt kā mācību stunda, kurā tu viņu iepazīstini ar naudas vērtību.

Pirms došanās uz grāmatnīcu vai kādu citu kancelejas preču veikalu, iesakām izskatīt jau mājās esošos krājumus, jo varbūt jau tev ir krāsu zīmuļi vai otas. 

Reklāma
Reklāma