Matu veselībai draudzīgs un nekaitīgs veids, kā pucēties un ļaut ielokot matus arī jaunajām dāmām

Katra no sievietēm reiz, esot vēl pavisam maza, ar apbrīnu vēroja savas mammas, nespējot sagaidīt to dienu, kad arī pašas drīkstēs īpašāk saposties un tikt pie visiem šiem brīnišķajiem lielo dāmu skaistuma rīkiem. Lai arī, protams, visam savs laiks, reizēm ir jauki un vienojoši kopā ar mazajām atvasēm baudīt šos skaistuma priekus.
Kaleja Silks zīda matu rullis ir iespēja, kā tikt pie kārotajām lokām bez matu bojāšanas.

FOTO: Publicitātes foto

Kaleja Silks zīda matu rullis ir iespēja, kā tikt pie kārotajām lokām bez matu bojāšanas.

Kas gan var vēl vairāk likt justies kā īstai princesei, ja ne pasakainas lokas, un noteikti katra mamma reiz meitai ir ļāvusi ielokot matus uz kādu īpašāku pasākumu. Nešaubīgi, ka karsto matu lokošanas rīku kaitīgā ietekme attur no biežākas matu lokošanas vairumu vecāku. Tomēr, izrādās, 

 

ir arī matu veselībai draudzīgas alternatīvas, kas tos ieveido bez karstuma ietekmes, 

 

nenodarot it nekādu kaitējumu matu veselībai un struktūrai, ļaujot baudīt lokainu matu prieku kaut katru dienu! 

 

 

Kaleja Silks zīda matu rullis

Brīnišķīgs un inovatīvs rīks, kas nu jau ik dienu priecē tūkstošiem Latvijas sieviešu ar matu veselībai nekaitīgām lokām, ļaujot matiem ne tikai saglabāt to veselību, bet arī atkopties. Un, kā izrādās, pēc Kaleja Silks sacītā, jau neskaitāmas klientes – mammas ir dalījušās savās lieliskajās pieredzēs ar Kaleja Silks zīda matu rulli tieši savu atvašu, jauno dāmu, pucēšanā. Tā esot iespēja, kā tomēr ļaut arī meitām baudīt lokainu matu priekus bez matu bojāšanas.

 

 

Reklāma
Reklāma

Kā tas strādā? 

Kaleja Silks zīda matu rulli īpašā tehnikā iepin matos pirms gulētiešanas un no rīta, iztinot rulli, paveras gatavās lokas. Viss ir pavisam vienkārši – ietīšanas un iztīšanas process kopā aizņem vidēji sešas minūtes. Kaleja Silks zīda matu rullis ir nostiprināms ar īpašām zīda lentām, nodrošinot, ka tas matos miega laikā turēsies stingri, kā arī tas ir ļoti mīksts un miegā praktiski nejūtams.
 

Kuru no ruļļa modeļiem izvēlēties? 

Kaleja Silks piedāvā divus ruļļa modeļus – klasisko un lielo.


Lielais rullis paredzēts gaisīgu, apjomīgu loku ieveidošanai, klasiskais – ciešākām lokām. Ja meklējat rulli bērnam, tad noteikti jāizvēlas klasiskā zīda matu ruļļa versija – tie viņam gan pēc izmēra, gan ērtuma miega laikā ir piemērotāki.
 

 

Kaleja Silks klāsts nebeidzas tikai ar zīda matu ruļļiem, pieejamas arī praktiskās un matiem draudzīgās zīda matu gumijas vairāk kā 100 variācijās, zīda spilvendrānas, dvielīši, cepurītes un daudz kā cita radīta no zīda.
 

Zīds ir īpašs materiāls!

  • Tas samazina berzi pret matiem, novēršot to šķelšanos, savelšanos un lūšanu;
  • Tas saglabā matu dabisko mitrumu, tos padarot mirdzošus un veselīgus;
  • Tas ir anti-alerģisks un anti-bakteriāls, tamdēļ piemērots cilvēkiem ar alerģijām vai problemātisku ādu.

 

Skaistuma rituāliem nav vecuma robežu! Izvēlies dabīga zīda darinājumus no Kaleja Silks. 

www.kalejastore.com/lv

Saistītie raksti