Friziera atbilde uz mūžseno jautājumu, kā tikt pie gariem un skaistiem matiem

Tiekšanās pēc garām, kuplām matu cirtām ir teju tikpat mūžsena, kā vēlme pēc slaida ķermeņa. Matu augšanas veicināšana internetā tik tiešām tiek salīdzināta ar svara samazināšanu, piedāvājot neskaitāmas metodes, kā tad līdz kārotajiem garajiem matiem tikt.
Garu matu noslēpums neslēpjas tajā, kā tos ātrāk izaudzēt, bet gan tajā, kā tiem piešķirt garumu un kuplumu galos, uzskata frizieris.

FOTO: Shutterstock.com

Garu matu noslēpums neslēpjas tajā, kā tos ātrāk izaudzēt, bet gan tajā, kā tiem piešķirt garumu un kuplumu galos, uzskata frizieris.

“Vienu dienu tā būs piparmētra, nākamajā jau rozmarīna eļļa, bet tad kāds jums to visu liks aizmirst, iesakot lietot tikai un vienīgi rīsu ūdeni. Man nepatīk redzēt, kā cilvēki tērē laiku un naudu, izmēģinot šos neskaitāmos produktus. Matu augšana nav nemaz tik sarežģīta, ja vien to izprotat,” skaidro profesionāls frizieris Kriss Venzels.

Eksperts norāda, ka lielākā daļa cilvēku pieiet matu augšanai no “nepareizā leņķa”.

 

Garu matu noslēpums neslēpjas tajā, kā tos ātrāk izaudzēt, bet gan tajā, kā tiem piešķirt garumu un kuplumu galos, uzskata Kriss. "Jūsu matu gali ir vecākā, visvairāk bojātā matu daļa. Tāpēc tie ir ļoti jutīgi pret lūšanu un katru reizi, kad tie lūzt, jūs zaudējat garumu, kas padara jūsu matus īsākus," skaidro frizieris, salīdzinot matu galu pārvēršanos putekļos.

 

Atstājot matus pašplūsmā, tie var izaugt tikai līdz noteiktam garumam, tāpēc svarīgākais ir parūpēties par matu galiem, 

 

Reklāma
Reklāma

uzsver Kriss: “Jums būs nepieciešami vien trīs produkti – galvas ādai piemērots šampūns un kondicionieris, neizskalojamais kondicionieris, kā arī matu eļļa,” atklāj frizieris.

 

Īpašu uzsvaru Kriss liek uz neizskalojamo kondicionieri, kas saglabās matos mitrumu un palīdzēs labāk nostiprināt izskalojamā kondicioniera sniegto efektu.

 

Avots: jauns.lv

Saistītie raksti