Rudens modes tendences 2013 - tam obligāti jābūt tavā skapī!

Rudens pienācis ar jaunām stila tendencēm. Šeit ir "must have" lietas, apģērbu kombinācijas, krāsas, kuras noteikti nedrīkst būt nepamanītas! Vismaz vienai lietai no šī saraksta IR jābūt tavā garderobē. Rudens modes tendences 2013, kurām jābūt tavā skapī, sastādījusi bloga "Fašionistes pieraksti" autore Krista Timze, fashionistespieraksti.wordpress.lv.
Šogad ļoti aktuāli ir cepures ar kažokādas bumbulīti.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šogad ļoti aktuāli ir cepures ar kažokādas bumbulīti.

 

 

OVERSIZE - liels un vēl lielāks

Rudens modes 2013

Visaktuālākais no "oversize" tendences ir mēteļi un džemperi, kuri kombinēti ar pieguļošiem legingiem vai biksēm. Ja savā "oversize" mētelī izskaties tā, it kā būtu maza meitene, kura uzvilkusi mēteli no tēta skapja – JĀ, TAS IR ĪSTAIS EFEKTS!!!


LEOPARDS

Rudens modes tendences 2013

Joprojām leoparda prints, tā teikt, nepamet skatuvi! Šogad šis raksts ir pieņēmis visas sezonas aktuālās krāsas, taču, protams, tas aktuāls arī klasiskajos toņos. Izvēle tavā ziņā!


PEPLUM jeb “SVĀRCIŅŠ”

Rudens modes tendences 2013

Manuprāt, ļoti forša aktualitāte, kura popularizē augstās jostas tendenci. Sievišķīgi un eleganti!

 

OGĻU PELĒKS + ZIEMAS BALTAIS

Rudens stila tendences 2013

Ogļu pelēkais + ziemas baltais, ir ļoti efektīva krāsu kombinācija, kas ikvienai fašionistei noteikti jāienes savā garderobē. To sauc par jauno – MELNBALTO klasiku!

 

Reklāma
Reklāma

KAŽOKĀDA

Rudens stila tendences 2013

Pavisam loģiski, ka ar aukstās sezonas iestāšanos kažokāda kļūst atkal aktuāla, vai ne? Varēsim pavērot, vai kažokādas vestes atkal būs topā, kā tas bija pagājušā sezonā. Šogad ļoti aktuāli ir cepures ar kažokādas bumbulīti - piemīlīgi!

 

40.gadu ietekme – GLAMŪRS

Glamūrs

Modernizēts 40.gadu glamūrs ir topā! Šī ir viena no manām mīļākajām tendencēm – kleitas ar izteiktu vidukli, mežģīnes, pērles, īsi matu griezumi. Šiki un eleganti!

 

SVĪTERIS + SVĀRKI

Rudens stils 2013

Viena no spilgtākajām apģērbu kombinācijām 2013. gada rudenī. Vislabākie komplekti sanāk, ja svīteris ir pēc iespējas pieguļošāks un svārki - ar augsto jostu. Svīteriem droši var būt aplikācijas ar burtiem, tekstiem vai kādu zīmējumu, tas radīs stilīga skolnieciņa tēlu.

 

BAIKERU JAKAS

Baikeru jakas, rudens modes 2013

Uh, dievinu baikeru jakas, tik stilīgs apģērba gabals! Protams, runājot par baikeru jakām, vislabākā izvēle būs ādas jaka. Atceries, ka šādas jakas nepiestāv tikai sliktām meitenēm. Arī pavisam sievišķīgi maigajām būtnēm baikeru jakas ir kā radītas! 

 

Šoruden jāpucējas!

 

Autore: Krista Timze, fashionistespieraksti.wordpress.lv.