Zivis (19. februāris–20. marts)

Vispārīgs raksturojums. Gads sāksies mierīgi un harmoniski. Gluži kā Ziemassvētku kristāla zvaniņiem zvanot, savās kamanās dosieties ikgadējā 365 dienu ceļojumā. Katru dienu apņemieties izdarīt kaut ko tādu, kas iepriecinās gan pašu, gan citus. Gada otra puse solās būt dinamiskāka un jaudīgāka, būs sajūta, ka beidzot esiet ieguvis Tīģera drosmi, būsiet gatavs doties pretī dzīves izaicinājumiem. Atklājiet un pilnveidojiet savus talantus! Īstais laiks, lai investētu jaunās lietās.
Zivis (19. februāris–20. marts)

FOTO: Shutterstock.com

Darbs. Darbs atnesīs radošas pārmaiņas. Nebaidieties pieņemt jaunus izaicinājumus. Turpiniet attīstīties un izmantojiet gada veiksmīgo enerģiju, kas ļaus uzņemt ātrumu, uzpildīt resursu rezerves un baudīt rezultātu.
 

Attiecības. Neļaujieties stereotipiem – dariet tā, lai ir labi jums. Ja labi būs jums, tad labi būs visiem apkārtesošajiem, jūsu partnerim un ģimenei.  Attiecībās palīdzēs brīvs lidojums, bet ar skaidru virzienu, kurp vēlaties nokļūt. Izbaudiet Tīģera gada sniegto brīvību, bet sargājiet mīlestības kristālu savā sirdī – drošībai un stabilitātei.
 

Reklāma
Reklāma

Veselība. Var pastiprināties jūtīgums, tāpēc turiet pie rokas aptieciņu, lai varat vienmēr laikus noreaģēt. Esiet saudzīgi pret sevi, lai neielaistu nepatīkamās galvassāpes vai muguras sasprindzinājumu. Regulāras masāžas būs jūsu labākais sabiedrotais intensīvajā dzīves ritmā. Neaizmirstiet par vitamīniem, par gadalaiku ietekmi uz jūsu ķermeni un garastāvokli. Dariet visu, kas jau pārbaudīts un palīdz, kā arī meklējiet jauno, kas darīs jūs stipru un veselu.