Strēlnieks - būs vēlme daudz ko mainīt, un sāksi ar tuvāko paziņu loku

2021. gads Strēlniekiem būs nestandarta, nestabils, tomēr ļoti auglīgs. Nosēdēt uz vietas neizdosies. Visums uzbrāzīsies Strēlniekiem, ieraujot jaunu paziņu virpulī un aiznesot tālu, tālu. Varbūt pat uz citu valsti. Un vispār, šai zodiaka zīmei gribēsies daudz ko mainīt savā dzīvē. Un viņi sāks ar paziņu loku.

FOTO: Shutterstock.com

Bet tas būs vēlāk. Gada sākums būs diezgan mierīgs. Apkārtējie cīnīsies ar dažādiem notikumiem, kas būs uzgāzušies viņu ikdienai, savukārt Strēlnieki tikai ar ziņkāri raudzīsies uz to no malas. Arī viņu dzīvē būs tāpat, bet vēlāk. Tāpēc pagaidām var atslābināties un koncentrēties uz to, kā realizēt savas ambīcijas. Un to tev ir daudz. Galvenais ir atcerēties - nevajag riskēt un rīkoties vienatnē. Sapulcē ap sevi supervaroņu komandu, lai kopā paveiktu kaut ko patiesi kosmisku.

2021. gada horoskops Strēlnieku sievietēm

Strēlnieka zīmē dzimušajām dāmām 2021. gads būs patiesi trauksmains. Viss mainīsies gaismas ātrumā, un, ja viņas neatradīs sazemējumu, tad riskē aizlidot stratosfērā. Vairs neizdosies izvairīties no problēmām, ka Strēlnieces ir virtuozi darījušas ilgu laiku, jo Vērsis ienīst bezatbildīgus cilvēkus, tāpēc panāks tevi un uzdos jautājumus pēc pilnas programmas. Ir pienācis laiks kaut ko mainīt. Turklāt ne tikai iekšēji - šis būs ideāls laiks pārmaiņām arī ārienē. Un tas ir tas, ko tu jau sen gribēji izdarīt.

Reklāma
Reklāma

2021. gada horoskops Strēlnieku vīriešiem

Izklaidēties vai strādāt? Strēlnieki ļoti mīl pirmo, bet 2021. gadā tomēr vajadzētu izvēlēties otro  – gada simbolam Vērsim vieglprātība nepatīk. Ja izdosies izvairīties no kārdinājuma, būs sasniegsi nebijušus augstumus. Ja ne, tad nolaidīsies dziļi jūras dibenā.

Tomēr krasu pavērsienu Strēlnieku dzīvē šogad būs maz – tāpēc gribēsies apgūt kādu ekstrēmu sportu. Uz priekšu! Tā ir lieliska iespēja atbrīvoties no negatīvām domām un trenēt pašdisciplīnu.