Izcilas karjeras iespēja

Mūsdienās IT specialisti ir vispieprasītākie un augsti novērtēti darbinieki jebkurā kompānijā, kā Latvijā, tā arī visā pasaulē.

Mūsdienās IT specialisti ir vispieprasītākie un augsti novērtēti darbinieki jebkurā kompānijā, kā Latvijā, tā arī visā pasaulē.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mūsdienās IT specialisti ir vispieprasītākie un augsti novērtēti darbinieki jebkurā kompānijā, kā Latvijā, tā arī visā pasaulē.

Kā kļūst par IT specialistu dažu mēnešu laikā?
Bet daudzi saka — lai kļūstu par IT profesionālu, jāmācās ilgu laika periodu. Tā tiešām bija agrāk. Šodien IT Akadēmija "New Horizons" piedāvā IT specialistu sagatavošanu no pašiem pamatiem. Tā ir unikālā iespēja kļūst par sertificētu IT specialistu un uzsākt strādāt specialitāte jau 6 mēnešu laikā.


Ar ko apmācība IT Akadēmijā atšķiras no apmācībām universitātē?
Šodien, kad  IT specialisti ir vispieprasītākie un augsti vērtējami darbinieki darba tirgū, mācību centrs "New Horizons" piedāvā speciālu apmācību tiem, kas vēlas uzsākt strādāt šajā sfērā Latvijā vai ārzemēs, bet pie tam nevar atļauties terēt laiku apmācībai universitātē.  
Ja Jums nav pieredzes un atbilstošās izglītības, tā nav problēma — kopā ar IT Akadēmiju "New Horizons" Jūs varat sākt mācīties no "0" un pakapeniski iegūt nepieciešamas zināšanas un sertifikātus.
"Tā ir brīnišķīga iespēja uzsākt savu karjeru IT jomā, veicot apmācību īsā laikā un uzreiz iegūstot vairākos starptautiskos sertifikātus no "Microsoft", "Cisco", "CompTIA" un citus, kā arī starptautisko sertifikātu "New Horizons". Tāda tipa mācību programmas ir ļoti populārās rietumvalstīs. Ja Jūs domajāt par darbiekārtošanu Eiropā vai ASV — "Microsoft" un "Cisсo" sertifikāti izteiks darba devējam daudz vairāk nekā citi diplomi," apgalvo centra vadītājs Dmitrijs Zaznovs.

Sertifikāti, kas Jūs saņemsiet IT Akadēmijā "New Horizons", dos Jums priekšrocības starptautiskajā darba tirgū. Piemērām, Lielbritānijā specialista karjera ar šādiem sertifikātiem tiek uzsākta, sākot no 16 līdz 25 tūks. mārciņām gadā.

Nekā lieka
Īsi apmācības termiņi  iespējami pateicoties tam, ka Jūs mācāties, neapgūstot nekā lieka — tikai to, kas nepieciešams veiksmīgam darbam.
Apmācības ilgums arī tiek nodrošināts ar inovatīvu metodiku "Mentored Learning", par kuru mācību centrs "New Horizons" ieguvis statusu "Microsoft gada partneris". Šobrīd šī inovatīvā pieeja IT specialistu apmācībai visā pasaulē strauji aizstāj tradicionālo apmācību grupās.
Apmācība notiek speciāli ierīkotajā klasē un apvieno nodarbības ar instruktoru, video lekcijas un laboratorijas darbus. Jūs varat izvēlēties Jums ērtus laikus, atnāciet mācību centrā un mācieties, izmantojot speciāli izstrādātus materiālus un programmatūru.

Reklāma
Reklāma


Programmētājs vai administrators?
Paliek tikai izvēlēties, par ko Jūs vēlāties kļūst: par WEB programmētāju, "Windows" programmētāju vai sistēmu administratoru. Tikt galā ar izvēli Jums palīdzēs mācību centra "New Horizons" pasniedzēji, kuri paši ir praktizējoši speciālisti un teicami pārzin tirgus prasības un katras specializācijas īpašības.
Uz izvēli Jums sniegs arī nodarbību intensivitāti: "full-time" jeb "part-time". Veicot nodarbības režīmā "full-time", Jūs varēsiet pabeigt apmācību aptuveni 3 mēnešu laikā.


Rezultāta garantija un palīdzība darbiekārtošanā!
Sertifikāti, kas Jūs saņemsiet IT Akadēmijā "New Horizons", dos Jums priekšrocības starptautiskajā darba tirgū. Piemērām, Lielbritānijā specialista karjera ar šādiem sertifikātiem tiek uzsākta, sākot no 16 līdz 25 tūks. mārciņām gadā. Šobrīd Latvijā  citās sfērās darba algai ir tendence samazināties vai palik tajā paša līmenī, bet IT jomā otrādi, turpina pieaugt un var sasniegt vairākus tūks. latu mēnesī.
Starpcitu, mācību centrs "New Horizons" garantē veiksmīgo eksāmenu nokārtošanu! Ja Jūs nevarēsiet nokārtot eksāmenu  pirmajā reizē, Jūs turpināsiet apmācīties bez maksas, kamēr netiks sasniegts mērķis.
Turklāt Jums pilnīgi bez maksas sniegs palīdzību darbiekārtošanas jautājumos.
"Mēs saprotam, cik grūti šobrīd meklēt darbu tiem, kas tikai sāk veidot savu karjeru IT jomā. Tāpēc mūsu pakalpojums virzīts uz to, lai Jūs būtu sagatavots darba tirgus realitātei un cik iespējams ātri aizņemtu amatu, par kuru sapņojat. Mēs sadarbojamies ar  lielākajām Latvijas kompānijām, kuras periodiski pasludina jaunās vakances  savās IT nodaļās. Mūsu studentu zināšanas nostiprinātas ar prestižiem starptautiskajiem sertifikātiem, kas dod viņiem lielās priekšrocības citu darba meklētāju priekšā. Tieši tāpēc personāla nodaļas  ar prieku izskata mūsu studentu CV," apgalvo Dmitrijs Zaznovs.


Bezmaksas sesija
Atnāciet uz bezmaksas konsultāciju par apmācības un karjeras IT jomā iespējām un saņemsiet bezmaksas izmēģinājuma nodarbību — sesiju pēc unikālās apmācības sistēmas  "Mentored Learning"!

Reģistrācija nodarbībām un papildinformācija var iegūt šeit vai zvanot pa tālr. 67847600.
 

Ieskaties: www.nh.lv