Privilēģija ārstēšanai Dr.Mauriņa Vēnu Klīnikā un Lāzermedicīnas klīnikā

Pirms dažiem gadiem rakstījām par vēnu centru, kurš paplašinājās, pārtapa par Dr. Mauriņa Vēnu klīniku, un nu līdzās darbojas arī Lāzermedicīnas klīnika, kur ar vismūsdienīgākajām tehnoloģijām ārstē dermatoloģiskas problēmas un veic estētiskas procedūras, risina proktoloģiskas problēmas un ārstē sāpes. Un ikreiz, dodoties uz šo klīniku, pacienti zina – atkal gaidāmi kādi jauninājumi. 

Dāvana – īpašas atlaides vēnu ārstēšanai Dr. Mauriņa Vēnu klīnikā! Dr. Mauriņa Vēnu klīnikas Privilēģiju kartes īpašniekiem – 20% vēnu lāzeroperācijām janvārī.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dāvana – īpašas atlaides vēnu ārstēšanai Dr. Mauriņa Vēnu klīnikā! Dr. Mauriņa Vēnu klīnikas Privilēģiju kartes īpašniekiem – 20% vēnu lāzeroperācijām janvārī.

.
Dāvana – īpašas atlaides vēnu ārstēšanai Dr. Mauriņa Vēnu klīnikā! Dr. Mauriņa Vēnu klīnikas Privilēģiju kartes īpašniekiem – 20% vēnu lāzeroperācijām janvārī.

 

„Pagājušajā gadā esam veikuši ap 3000 vēnu lāzeroperāciju un hemoroīdu ārstēšanu – ap 300 pacientiem,” stāsta Uldis Mauriņš, ķirurgs flebologs, klīnikas vadītājs. 


„Vēnu ārstēšanas ziņā mēs nepārprotami esam līderi Baltijas valstīs, bet lāzeroperāciju jomā esam līderi Eiropas mērogā; arī pasaulē kopumā maz ir klīniku, kur vienuviet tik daudz veic vēnu lāzeroperācijas.”


Ārsti, jo īpaši ķirurgi, intervijās bieži norāda, ka iespēja daudz strādāt, noslīpēt savu tehniku un uzkrāt pieredzi ir ļoti būtiska. Ko pieredze dod jūsu klīnikas ārstiem?
Tā mums devusi iespēju pilnīgi izmanīt vēnu ārstēšanu, salīdzinot ar to, kāda tika praktizēta vēl pirms gadiem desmit. Būtiskas izmaiņas pie mums ir notikušas ārkārtīgi strauji, mēs ļoti rūpīgi sekojam līdzi tehnoloģiju attīstībai un, ja rodas iespaids, ka novitāte būs interesanta un ļaus mums piedāvāt pacientiem vēl kvalitatīvāku ārstēšanu, tad to ieviešam. Tas, kā attīstīsimies tālāk, atkarīgs no daudziem faktoriem. Pasaules medicīnas attīstība ir tik strauja un dinamiska, ka nevaram prognozēt, kas būs pēc gadiem desmit, un domāju, ka šo procesu neapturēs ne ģeopolitiskie faktori, ne mūsu pašu valsts medicīnas iekšējās problēmas. 


Kā cilvēki var uzzināt par jaunumiem klīnikā? Par plānotām atlaidēm vai citām iespējām?
Vēl nesen šo informāciju uzzināja tikai tie pacienti, kuri paši regulāri aktīvi interesējās, zvanīja un sekoja klīnikas aktualitātēm. Tagad esam izveidojuši lojalitātes programmu, kas dod iespēju saņemt šo un citu noderīgu informāciju bez speciālas meklēšanas. 

Ieskaties: http://lazermedicinasklinika.lv/lv/piedavajumi

 

Tie, kuri mūsu klīnikas mājaslapā aizpilda attiecīgu pieteikumu, divu nedēļu laikā pa pastu saņem privilēģiju karti un mēs viņiem regulāri un savlaicīgi nosūtām informāciju par plānotajiem pētījumiem, meistarklasēm, cenu atlaidēm un jauniem pakalpojumiem. Tas attiecas uz visām Dr.Mauriņa Vēnu klīnikas un Lāzermedicīnas klīnikas darbības jomām: fleboloģiju,  proktoloģiju, dermatoloģiju, 
algoloģiju (sāpju medicīnu) un citām, kas mums ir šobrīd un kas būs nākotnē.


Reklāma
Reklāma

Mēs apzināmies, ka arvien vairāk cilvēku vēlas saņemt informāciju elektroniskā formā, tas ir ērti un ļauj taupīt laiku. Arī pieteikuma aizpildīšana daudz laika neprasa.


Kādas iespējas privilēģiju kartes īpašniekiem ir janvāra mēnesī?
Janvārī ar 20% atlaidi piedāvājam veikt vēnu lāzeroperāciju bez sānu atzarojumu izņemšanas – tā ir operācija, ko mēs tagad jau veicam apmēram 80% gadījumu, tātad klīnikā šobrīd visbiežāk veiktā operācija, kas balstās uz mūsu pētījumiem, kuros esam pārliecinoši pierādījuši, ka tas ir optimālais ārstēšanas veids lielākajai daļai šādu pacientu. Manā skatījumā tā ir sava veida dāvana mūsu pacientiem, kuriem ir privilēģiju kartes. Protams, mums ir sagatavoti arī dažādi citi piedāvājumi, ar kuriem var iepazīties klīnikas mājaslapā, katru mēnesi būs īpašas cenas dažādiem ārstēšanas veidiem, estētiskām procedūrām, kompresijas zeķēm, ādas kopšanas līdzekļiem u.c. 


Vai ir vērts pieteikties šai kartei, ja šķiet, ka pietiks tikai vienreiz apmeklēt klīniku, lai atrisinātu savas problēmas?
Katrs, protams, lai lemj pats. Pieredze rāda, ka tad, ja ir problēma, to nevar atrisināt ar vienu vizīti. Turklāt nākotnē var būt citas problēmas un, tās laikus konstatējot un risinot, mēs varam pacientam nodrošināt ļoti labu dzīves kvalitāti. Mūsu vēlme ir vadīt cilvēkus cauri ārkārtīgi plašam tehnoloģiju piedāvājumam, klīnikā ieviešot un attīstot tikai pārbaudītas metodes, kas dod labu rezultātu ar minimālu blakņu vai komplikāciju risku. Zināmā mērā visas mūsu zināšanas ir sava veida filtrs, pateicoties kuram mēs varam izvērtēt un atrast mūsu pacientiem vislabāko ārstēšanas metodi un nodrošināt precīzu standartizētu tās izpildi klīnikā. Nav mūsu mērķis pastāvīgi sastapt cilvēkus ar smagām ielaistām vēnu slimībām, kādu šobrīd netrūkst. 


 

 


 

 

Ieskaties:

http://www.venucentrs.lv/
http://lazermedicinasklinika.lv/lv