Dzīvot saskaņā ar dabu lekcijā mācīs naturopāts no Austrālijas. Piesakies!

Dabiskās veselības atjaunošanas centrs "ReCure" organizē lekciju "Dzīvošana saskaņā ar dabu. Pamatprincipi.", ko vadīs naturopāts no Austrālijas Džons Filders. Piesakies! Lekcija notiks 6.aprīlī plkst.12 Biznesa augstskolas "Turība" telpās.

Lektors Dž.Filders ir izveidojis Dabiskā dzīves veida akadēmiju un uzskata, ka ar pareizu dzīves veidu iespējams uzveikt vissmagākās slimības. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lektors Dž.Filders ir izveidojis Dabiskā dzīves veida akadēmiju un uzskata, ka ar pareizu dzīves veidu iespējams uzveikt vissmagākās slimības. Publicitātes foto.

 

Džons Filders uzskata, ka slimības izriet no ķermeņa pārslogotības ar toksīniem, ko izraisa nepareiza ēšana, dzīvesveids un fizisko aktivitāšu trūkums. Savukārt cilvēks, kas dzīvo saskaņā ar dabas likumiem, ir laimīgs un vesels. Lekcijā 82 gadus vecais natropāts stāstīs, kā dzīvot saskaņā ar dabu un neslimot.

Pieteikties uz lekciju var, zvanot uz "ReCure" centru 2049 3555 vai rakstot info@recure.lv. Dalības maksa Ls 5.00. Lekcija notiks angļu valodā ar tulkojumu valsts valodā. 

Biļetes var iegādāties arī:

"ReCure" centrā Baznīcas ielā 13

"iDille" veikalā Kr.Barona ielā 46 (t/c Barona centrs)

"Raw garden" restorānā Skolas ielā 12

sīkāka informācija info@recure.lv vai zvanot pa tālruni 2049 3555

 

Naturopāta Džona Fildera lekciju Latvijā organizē dabiskās veselības centrs “ReCure”, kas ikdienā piedāvā procedūras, jogas nodarbības un vingrošanu, seminārus un konsultācijas ar mērķi palīdzēt ikvienam uzlabot veselību un saglabāt to ilgtermiņā. Viena no veselības centra īpašajām iezīmēm ir tā, ka procedūras veic speciālisti no Indijas ar atbilstošu izglītību.

 

Lekcijas laikā Dž.Filders runās par to, kā rodas slimības un kas ir slimību rašanās visbiežākie cēloņi, kas ir slimība, un kas ir veselība. Tāpat lekcijas dalībnieki varēs uzzināt, kā cilvēka veselību ietekmē urbanizācija, stress un nepilnvērtīgs uzturs.

Naturopāts stāstīs par to, kāds uzturs spēj nodrošināt organisma veselību un vitalitāti, un kādi pamatprincipi jāievēro, lai dzīvotu saskaņā ar dabas likumiem.

Lekcijā tiks stāstīts, kas ir drudzis, ekzēma, čūla, hemoroīdi, blaugznas, kā rodas hroniskas slimības un kas tās ir. 


Klausītāji saņems atbildes uz jautājumu, kā uzturēt un saglabāt veselību ilgtermiņā un pie kā noved slimību, tostarp hronisku apspiešana, kā novērst slimības cēloni nevis cīnīties ar sekām. Lekcijā tiks stāstīts, kas ir drudzis, ekzēma, čūla, hemoroīdi, blaugznas, kā rodas hroniskas slimības un kas tās ir. 

 

Austrālietim Dž.Filderam ir 82 gadi. Viņš dzīvo savā bioloģiskajā saimniecībā Ziemeļaustrālijā. Tur viņš nodibinājis Veselības un Higiēnas centru, kur pieņem pacientus, ārstē un pasniedz Dabisko Higiēnu (ar vārdu "higiēna" izprotot organisma iekšējo tīrību no toksīniem). Dž.Filders izveidojis arī Dabiskā dzīves veida akadēmiju un Dabiskās veselības asociāciju. Viņš uzskata, ka ar svaigēšanu un pareizu dzīves veidu iespējams uzveikt vissmagākās slimības. Reizi gadā viņš dodas apkārt pasaulei un dalās savā pieredzē. Pirmo reizi Dž.Filders viesosies arī Latvijā un 6.aprīlī uzstāsies ar lekciju augstskolā "Turība".

 

Pats Dž.Filders bērnībā bijis ļoti slimīgs, tādēļ vēlāk viņš sācis meklēt atbildes uz jautājumiem, kāpēc viņš tik daudz slimo un kā no slimībām izvairīties, pēc iespējas nelietojot medikamentus. Dž.Filders sevi ārstējis ar gavēšanas palīdzību, ēdis tikai svaigu pārtiku, dienas lielāko daļu pavadījis svaigā gaisā, mazgājies upē, un cik vien spējis - vingrojis. 

Reklāma
Reklāma

Pēc tam, piedzīvojis pozitīvu rezultātu, naturopāts sācis izglītoties šajā jomā.

Joprojām Dž.Filders aptuveni reizi gadā gavē, lai atgūtu spēkus un priecājas par šo iespēju atjaunot sevi.

 

Dabiskā Higiēna māca, ka, cilvēka veselība ir atkarīga no asins tīrības un šūnu veselības.

Dabiskā Hiegiena par slimību galvenajiem cēloņiem uzskata:

organisma piesārņojumu

enerģijas izsīkumu

barības vielu trūkuma (dabiskās higienas teorija uzskata, ka termiski apstrādāta pārtika ir nepilvērtīga un organisma šūnu barošanai neizmantojama)

 

Dabiskā Higiena uzskata, ka veselību var atjaunot ar:

svaigu pārtiku un tīru ūdeni

svaigu gaisu un tīru vidi

saules gaismu

pozitīvām domām un emocijām

emocionālu komfortu un mentālo līdzsvaru

aktīvām kustībām

atpūtu un miegu

drošības sajūtu

garīgu izaugsmi un radošo pašizpausmi

 

Guna Bīlande

 

"ReCure" dibinātāja Guna Bīlande.