Dzidrais buljons ar pīrādziņiem - sildāmies!

Drēgnajā laikā sildāmies ar buljonu!

FOTO: Shutterstock.com

Buljons lieliski garšos kopā ar siltiem sāļajiem pīrādziņiem!

Pagatavošana: kaulus aplej ar aukstu ūdeni un uzvāra, noputo un vāra 3-4 stundas. Pievieno sasmalcinātas garšsaknes un sāli. Gaļas mīkstumu uzvāra atsevišķi, samaļ, pievieno sakultu olu, garšvielas, pievieno izkāstam buljonam un uzvāra. Pasniedz ar pīrādziņiem.

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

 

TEVI VAR INTERESĒT - Klasiskā rauga mīkla pīrādziņiem (gatavošana pa soļiem)

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Garšsaknes
  • Liellopa gaļas mīkstums - 50 - 100.g
  • Liellopu kauli - 200.g
  • Piedevas