Aukstā skābeņu zupa

Aukstā veldzējošā zupa no pavasara skābenēm. 

FOTO: Shutterstock.com

Nepieciešams:

  • 2 l ūdens
  • sāls
  • 200 - 300 g skābenes
  • vārīta ola
  • redīsi
  • svaigi gurķi
  • loki, dilles
  • žāvēta gaļa vai desa
  • skābs krējums
     

Pagatavošana:

Uzvāra 2 l ūdens, pēc garšas pievieno sāli. Noņem no uguns un pievieno sagrieztas skābenes. Kad zupa ir atdzisusi, klāt piegriež vārītu olu, redīsu, svaigo gurķi, lokus, dilles, žāvētu gaļu vai desu un pieliek labi daudz skābo krējumu. Lai labi garšo!!!

Reklāma
Reklāma

 

 

Iesūtījusi: Natālija Pužule, Auksto zupu olimpiādes dalībniece