Vistas zupa ar nūdelēm

Vistas buljons allaž ieteikts tiem, kas saaukstējušies. Turklāt šī zupa lieliski garšos - un būs vēl spēcinošāka -, ja piespiedīsi tai klāt citrona sulu.

Gatavošanas ilgums apmēram 30-40 minūtes, sastāvdaļas norādītas 4 porcijām.

FOTO: Shutterstock.com

Gatavošanas ilgums apmēram 30-40 minūtes, sastāvdaļas norādītas 4 porcijām.

Sastāvdaļas:
2 vistas filejas (apmēram 500 g), sagrieztas 1 cm strēmelēs
40 g spinātu
100 g spageti, salauzti īsākos gabalos
500 ml ūdens
1 l vistas gaļas buljona
1 selerijas kāts, sagriezts ripiņās
3 ķiploka daiviņas, sagrieztas
1 mazs sīpols, smalki sagriezts
2 ēdk. olīveļļas
Sāls un svaigi malti melnie pipari

 

Gatavošana:
1) Katlā uzsildi eļļu, pievieno sīpolu, ķiploku, seleriju un apcep, līdz dārzeņi kļuvuši mīkstāki.
2) Pievieno buljonu un ūdeni un uzvāri līdz pirmajam burbulim. Tad pievieno makaronus un vāri 5 minūtes. Makaroniem vēl nav jābūt mīkstiem.
3) Pievieno sagrieztās vistas filejas un turpini vārīt vēl 4-5 minūtes. Noņem no uguns, ieber iekšā spinātus, sāli un piparus.

 

 

Reklāma
Reklāma

Avots: Jauns.lv

 

Sastāvdaļas