Laša steiks veselīgai maltītei

Iepriecini garšas kārpiņas, gatavojot laša steiku!

Zivi galdā vajadzētu celt vismaz reizi nedēļā!

FOTO: Shutterstock.com

Zivi galdā vajadzētu celt vismaz reizi nedēļā!

Laša šķēles nosusina salvetē.

Ierīvē ar sāls piparu maisījumu.

Pārrasina ar citrona sulu.

Lasi iztur 15 min., tad liek pannā vai uz grila restēm un apcep no abām pusēm.

Gatavo steiku liek uz šķīvjiem.

Karstus rīsus pilda nelielās bļodiņās, piespiež un izgāž uz šķīvja.

Reklāma
Reklāma

Laša steikus liek pie rīsiem, pārkaisa ar zaļumiem. Rotā ar daiviņās sagrieztu citronu.

 

Sastāvdaļas

  • Vārīti rīsi - 1.gl.
  • Citrons - 1/2.gab.
  • Svaigs lasis - 2.šķēles
  • Sasmalsinātas dilles - 1.ēd.k.
  • Sāls, pipari