Gardā laša fileja

Pēcsvētku laikā ēdam veselīgi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Glīts maltītes noformējums vienmēr izraisīs apetīti!

Paredzēts 4 personām.

Sastāvdaļas:

  • 800 g laša filejas
  • 200 g pērļu kuskuss
  • 320 g cukīni
  • 200 g burkānu
  • 200 g paprikas
  • 100 g sīpolu
  • 50 g parmezāna siera
  • 400 g apelsīnu
  • 60 g dzērveņu
  • 50 g bazilika pesto
  • 50 g balzamiko krēms
  • 40 g cukura
  • sāls, pipari

Gatavošana:

  • novāra pērļu kuskusu
  • uz pannas apcep dārzeņus, kas ir sagriezti nelielos kubiņos
  • kad dārzeņi gatavi, tiem pievieno pērļu kuskusu un nedaudz ūdeni, lai garšas savijas kopā
  • pievieno smalki sarīvētu parmezāna sieru
  • no apelsīna izspiež sulu, kuru liek vārīties, pievienojot cukuru un reducē to
  • tam pievieno dzērvenes un nedaudz novāra iegūto masu
  • cukīni ar kartupeļu mizojamo nazi tiek sagriezts garenās strēmelēs, ko sajauc ar bazilika pesto
  • laša fileju sagriež servējamās porcijās, pārkaisa ar sāli un pipariem 
  • tos liek cepties ar ādu uz leju un apcep zeltaini brūnu no visām pusēm
Reklāma
Reklāma

Recepte: ''Tex-Mex''

 

Sastāvdaļas