Bez taukvielām cepts laša steiks

Recepte kaloriju skaitītājiem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gatavošana 20 min., 4 porcijas

Laša filejas gabalus liek iepriekš uzkarsētā pannā un uz vidējas uguns cep. Cepot taukvielas neliek, jo no laša iztek tauki, kas neļauj zivij piedegt. Kad zivs viena puse nedaudz apcepusies, tai pārkaisa zivju garšvielas vai maltus melnos piparus pēc izvēles. Sāli neber. Ja būs nepieciešams, to varēs uzkaisīt gatavai, uz šķīvja uzservētai zivij. Zivi apgriež uz otru pusi un turpina cept desmit minūtes. Svarīgi lasi nepārcept, lai tas neizjūk jau pannā. Pasniedz siltu, pirms tam noņemot trekno laša ādu.

 

Iesaka Kristīne Ķemme

Reklāma
Reklāma

Recepte: Dienas Ēdieni - žurnāls visiem, kam baudu sagādā ēšana un ēdiena gatavošana

 

Sastāvdaļas

  • Laša fileja - 4.gabali
  • zivju garšviela vai malti melnie pipari