Kā pagatavot labu šašliku

Var cept četras stundas pēc iemarinēšanas.

Sarīko dārza svētkus ar labu šašliku! Foto: Viktorija Kuprijanova, www.fotostill.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sarīko dārza svētkus ar labu šašliku! Foto: Viktorija Kuprijanova, www.fotostill.lv

 

1. 3 kg gaļu sagriež,  5 citronu sulu iespiež. 

2. 4 kg sīpolus sagriež gredzenos, piegriež ķiplokus pēc sava stipruma, 3 tomātus, pēterīļlus, dilles, 2 burkānus, gurķi svaigu.

3. Sulai jābūt līdz ar gaļu, nevar liet ūdeni, tikai citronus. Ja šķidrums nav līdz ar gaļu, droši spiediet vēl citronu. Pēc četrām stundām var cept. Labu apetīti!

 


Reklāma
Reklāma

Iesūtījis: Vitalijs Kuznecovs

 

Sastāvdaļas

  • Citoni - 5.gb
  • Sīpoli - 4.kg
  • Tomāti - 3.gb
  • Pētersīļi, dilles, svaigs gurķis
  • Burkāni - 2.gb
  • Gaļa - 3.kg