Cūkgaļas kakla karbonāde grilēta īpašaja 4 sastāvdaļu mērcē 5 minūšu marinādē

Izmēģini recepti!

FOTO: Shutterstock.com

Grilēta karbonāde īstiem gardēžiem.

Cūkgaļas kakla karbonādi sagriež 2 cm biezās šķēlēs un marinā iepriekš sajauktā 4 sastāvdaļu maisījumā, ieziežot šķeles no abām pusēm un nedaudz pamīcot.

Gaļu var cept jau pēc 5-10 minūtēm, bet jo ilgāk tā tā tiek noturēta marinādē, jo ir garšīgāka.

 

 

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Risso rapšu eļļa - 2 .ēdamkarote
  • Santa marija gaļas kopējā garšviela - 1 .ēdamkarote
  • Saldskābā čili mērce - 2 .ēdamkarote
  • Sojas mērce - 2 .ēdamkarote
  • Cūkgaļas kakla karbonade - 1.kg