Cūkgaļas šašliks "Padomju" gaumē

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Ojārs Jansons

Gaļu sagriež gabaliņos un liek palielā traukā. Pēc tam pievieno sagrieztās dilles un ķiplokus (ķiplokus nedrīkst spiest, ir jāsagriež), pēc garšas un vēlēšanās pieliek sāli, cukuru (var arī nepievienot). Pēc garšas un vēlmēm pievieno etiķi.

Var pievienot eļļu, tad šasliks būs mīkstāks. Visu samaisa un liek zem sloga. Ļauj nostāvēties.

 

 

Iesūtījusi:

Līga Spulle,

Grilēšanas recepšu konkursa

Reklāma
Reklāma

dalībniece

 

Sastāvdaļas

  • Ķiploki
  • Dilles
  • Etiķis
  • Cūkgaļas gabaliņi - 2 .kg
  • Cukurs, sāls