Grilēti gaļas iesmiņi indiešu gaumē
Puravus noskalo, sagriež 5 cm garos gabalos. Apvāra verdošā ūdenī, noskalo aukstā ūdenī un notecina. Nomizotus banānus sagriež 3cm garos gabalos. Speķa šķēles gareniski pārgriež uz pusēm, aptin ap banāniem. Cūkgaļas un cāļa filejas sagriež piemērota lieluma kubiciņos, ābolus sagriež daiviņās. Ņem 4-8 iesmiņus , uz tiem pamīšus sadur gaļas gabalus, puravus, banānus un ābola daiviņas. Samaisa visas grilēšanas mērces sastāvdaļas. Pievieno sāli un melnos vai baltos piparus. Iesmiņus apziež ar mērci. Cep ogļu vai elektriskajā grilā. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem. Labu apetīti!
Iesūtījis: Aigars Kalniņš, Grilēšanas recepšu konkursa dalībnieks
Sastāvdaļas
- Karijs - 1.tējk.
- Puravi,ūdens - 2.gab
- Banāni - 2-3.gab
- Caurauguša speķa šķēles - 8-10
- Cūkas fileja - 200.gr
- Cāļa fileja - 250.gr
- Āboli - 2
- Grilēšanas mērcei; eļļa - 50.gr
- Sojas mērce - 2.tējk.
- Sals,pipari.nedaudz