Gaļas pudiņš ar dārzeņiem

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Gaļu samaļ, dārzeņus sarīvē. Saputotus olu dzeltenumus, izmērcētu maizi, kukurūzu, dārzeņus pieliek gaļai un visu labi sajauc, pieber sāli un pieliek saputotus olu baltumus. Ieeļļotu formu izkaisa ar rīvmaizi, 4/5 piepilda ar gaļas masu, nosedz ar foliju un vāra ūdens peldē aptuveni 15 minūtes.

Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Rīvmaize
  • Eļļa
  • Dažādas vārītas vai sautētas gaļas - 240.gr
  • Burkāni - 80.gr
  • Pētersīļi - 60.gr
  • Kukurūza - 60.gr
  • Olas - 2.gab
  • Gabaliņš pacietas maizes
  • Piens - 80.gr
  • Sāls
  • Pētersīļu zaļumi