Vista ar ananasu gredzeniem

FOTO: Shutterstock.com

 

Nomazgājam un sagriežam vistas fileju, ne pārāk mazos gabalos. Atveram ananasu kārbu. Ņemam cepamo formu (stikla vai keramikas), ieziežam ar eļļu, ieberam ingveru un baziliku. Kārtojam vistu un ananasus formā. Var kārtot kārtām, bet labāk garšo, ja liek stateniski vistas gabalam blakus ananasu, jo ananass cepoties nedaudz karamelizējas, kas piedod labu garšu. Vistu apkaisām ar tai domātām garšvielām un baltiem pipariem. Lai gaļa nebūtu sausa, formu līdz pusei pielejam ar ananasu sulu. Cep cepeškrāsnī 180 grādos kādas 30 minūtes. Pasniedz ar rīsiem. Lai labi garšo! :)

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Malti baltie pipari.pēc patikas
  • Ingvers - 1/2.tējkarote
  • Konservēts ananass - 1.kārba
  • Vistas fileja - 3.gabali
  • Garšvielas vistai - 1/2.tējkarote