Pildīta paprika. Cepam Airfryer fritierī!

Pildīta paprika ir mana vājība, taču pati to nezināmu iemeslu dēļ gatavoju retu reizi. Tagad, kad mūsu mājās ir "Philips Airfryer" karstā gaisa fritieris, nolēmu, ka paprika galdā jāceļ biežāk. Gatavošana ir vienkārša, rezultāts – lielisks!
Pildīta paprika ir gards un viegli pagatavojams ēdiens.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pildīta paprika ir gards un viegli pagatavojams ēdiens.

Brīdinu, ka norādītās sastāvdaļas ir neprecīzas, parasti šādus ēdienus gatavoju “uz aci”. Piemēram, maltajai gaļai mēdzu pievienot iepriekšējās dienas rīsus – cik palikuši, tik pievienoju.

 

Sastāvdaļas:

3 paprikas

200 g maltās gaļas

1 ola 

200 g vārītu rīsu

2 ķiploka daiviņas

1 neliels sīpols

Reklāma
Reklāma

Sāls, pipari un citas garšvielas pēc izvēles

 

Gatavošana: 

  1. Maltajai gaļai pievieno olu, rīsus, smalki sagrieztu sīpolu, pierīvē ķiploku un pievieno garšvielas. Masu rūpīgi samīca. 
  2. Paprikas nomazgā, izņem kātu un sēklas. 
  3. Katru papriku piepilda ar malto gaļu, kārto Airfryer traukā. 
  4. Cep 15-20min 180 grādu temperatūrā. 

 

Saistītie raksti