Citrona sulā un piparmētru lapās marinētas cāļa gaļas recepte

Līdz ar silta laika iestāšanos cilvēki arvien vairāk dodas baudīt laiku pie dabas, ņemot līdzi piknika groziņus. Iecienīta piknika sastāvdaļa ir grilēta gaļa. Taču jāatceras – lai gaļa un zivis sniegtu vislielāko baudījumu garšas kārpiņām, liela nozīme ir marinādei. Piedāvājam vistas gaļas merinēšanas recepti.

Vasarīgu vieglu garšu vistas gaļai piešķirs garšvielas no pašu mazdārziņa.

FOTO: Shutterstock.com

Vasarīgu vieglu garšu vistas gaļai piešķirs garšvielas no pašu mazdārziņa.

 

Nepieciešamās sastāvdaļas:

naturālais jogurts 400 gramu
kilograms cāļa krūtiņas
viens citrons
50 gramu piparmētras
4 ēdamkarotes olīveļļas
2 ēdamkarotes cukura
½ tējkarote sāls


Citronu izspiež, piparmētras sasmalcina, visas sastāvdaļas samaisa un ar tām iemasē cāļa krūtiņu. Marinē vienu stundu, tad grilē vai cep cepeškrāsnī.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas