Pikantā vistas šnicele ar tomātiem

Ir dienas, kad kārojas kaut kas pikants. Kad nu tāda diena ir pienākusi arī Tev, pagatavo pikanto šniceli!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šādas šniceles var pasniegt ar kartupeļu biezeni un salātiem.

Sastāvdaļas:

  1. atkauloti vistu šķiņķīši
  2. ķiploks
  3. milti
  4. ola
  5. bazilika pesto
  6. sinepes
  7. majonēze
  8. tomāti
  9. siers
  10. sāls, pipari

Gatavošana:

  • Vistu šķiņķīšus atkaulo, tiem noņem ādu un biezākajās vietās ar nazi nedaudz iegraiza.
  • Šķiņķīšus apkaisa ar sāli un pipariem, un uzspiež ķiploku.
  • Panē miltos un olā, un no abām pusēm apcep.
  • Ņem bazilika pesto, pievieno sinepes un nedaudz majonēzi.
  • Mērcīti samaisa un smērē uz katras šnicelītes.
  • Uz šnicelēm virsū liek tomātu šķēles, pārkaisa ar sieru un liek cepeškrāsnī uz lēnas uguns cepties.

Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas