Gaļas un dārzeņu sacepums

Zināms, ka cilvēku piesaista arī ēdiena izskats un tas garšo daudz labāk, ja ir arī glīti pagatavots un noformēts. Pagatavo krāsaino gaļas un dārzeņu sacepumu, tas piesaistīs ikvienu! 

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Sastāvdaļas:

  1. cauraugusi gaļa
  2. cukīni
  3. paprika
  4. garšvielas (koriandrs, garšvielu maisījums)
  5. saldais krējums
  6. milti

Gatavošana:

  • Gaļu sagriež šķēlēs, pannā apcep, apkaisa ar sāli un pipariem.
  • To liek katliņā un sautē (pievieno dažādas garšvielas, piemēram, koreandrs, kaltēts burkāns, garšvielu maisījums).
  • Cukīni sagriež ripās, apkaisa ar garšvielām, papriku sagriež pusripās.
  • Kad gaļa ir pa pusei mīksta, to kārto cepamajā veidnē pamīšus ar dārzeņiem.
  • Buljonu, kurā vārījās gaļa, izkāš caur sietu.
  • Tam pievieno ar aukstu ūdeni sajauktus miltus (uztumē), beigās pievieno saldo krējumu.
  • Šo mērcīti pārlej gaļas dārzeņu sacepumam.
  • Veidni ar sacepumu liek cepties cepeškrāsnī, kamēr viss gatavs.
Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas