Kāpostu plācenīši

Kāpostu plācenīši ir lielisks sātīgs ēdiens, kuru var izmantot arī kā piedevu, piemēram, pie gaļas ēdieniem, ja vēlies lielāku maltīti.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šos plācenīšus var ēst vienkārši ar krējumu vai ar gaļas ēdieniem!

Sastāvdaļas:

  • 1 neliela kāpostgalva
  • 4 kartupeļi
  • sīpols
  • 4 olas
  • bazilika lapiņas
  • sāls

Gatavošana:

  • Kāpostu sasmalcina un izvāra.
  • Sīpolu nomizo, smalki sagriež un apcep.
  • Kartupeļus nomizo un sarīvē uz rupjās sakņu rīves.
  • Bazilika lapiņas sasmalcina.
  • Visas sastāvdaļas samaisa kopā, pievieno olas un sāli.
  • Sakarsētā eļļā cep nelielus plācenīšus.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas