Maltās gaļas kroketes

Darbdienas vakariņas - gardi un sātīgi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Imants Ķīkulis

Gatavošana 45 min., 4 porcijas

Sīpolus smalki sakapā un apcep zeltaini brūnus. Pievieno maltajai gaļai. Pieliek vienu olu, sāli un piparus. Masu kārtīgi samīca. Veido apaļas kroketes. Sākumā panē miltos, pēc tam sakultā olā un rīvmaizē. Cep sakarsētā eļļā.

 

Recepte: Dienas Ēdieni - žurnāls visiem, kam baudu sagādā ēšana un ēdiena gatavošana

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • malta cūkgaļa - 400.g
  • Sīpoli - 2.gab
  • Olas - 2.gab
  • Milti - 100.g
  • Rīvmaize - 100.g
  • Augu eļļa cepšanai - 100.ml
  • Sāls, pipari