Citādi makaroni ar malto gaļu (gatavošana pa soļiem)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Serjoga, Maikliņš un Natalija

Precizējums sastāvdaļām: mazā bundžiņa tomāti savā sulā, mizoti, 200 ml sīki sagriezti sīpoli, 2 ķiplokdaiviņas (var arī vairāk), garšvielas - sāls, pipari, lauru lapas, sviests,vai margarīns cepšanai,var arī eļļu

Pagatavošana:
Uz pannas liekam sviestu/margarīnu/eļļu uzkarsējam, tajā apcepam sīpolus, līdz kļūst
zeltaini, tad pievienojam burkānus un visu kopā sautējam.



Uz citas pannas arī sviestā/margarīnā/eļļā
liekam veselas ķiploka daiviņas,kārtīgi apcepam, līdz tās būs atdevušas aromātu, liekam klāt malto gaļu
un uz lielas uguns cepam un maisam, lai gaļa ir mazos vienādos gabaliņos,lai nav lieli gabali, var talkā ņemt dakšiņu,saspaidot veidojas
vienādi mazi gabaliņi.Tad uz vidējas uguns cepam,pievienojam garsvielas un tomātus savā sulā.

Kad gaļa ir gatava pievienojam apceptos sīpolus un burkānus. Visu izmaisam un sautējam līdz gatavi makaroni blakus katliņā.


Pagaršojam, kad viss ir gatavs, tad pievienojam varītos makaronus.
Izmaisām un 5 minūtes pasautējam.Gatavs!
Ļoti vienkārši, bet gardi un ir citādi makaroni ar gaļu.



Tā kā esmu siera mīļotāja,tad mēdzu to daudz kur pievienot,arī šiem makaroniem uzbēru.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Maltā gaļa - 500.g
  • Makaroni - 500.g
  • Sīpoli - 200.ml
  • Burkāni - 250.g
  • Savā sulā konservēti tomāti.bundžiņa
  • Ķiploki - 2.daiviņas
  • Sviets/margarīns/eļļa
  • Garšvielas