Dārzeņu iesmiņi ar mocarellas sieru

FOTO: Inese Stuģe

Cukīni un baklažānus liek grila pannā un grilē apm. 4 minūtes, līdz tie kļūst mīksti. Dārzeņus, sieru, tomātus un baziliku pamīšus uzdur uz koka iesmiņiem. Pārkaisa ar sāli un pipariem, apziež ar eļļu. Cep uz grila apm. 5 minūtes, līdz siers un tomāti izkarsuši. Pasniedz karstus.

 

Recepte no grāmatas: Veģetārā pavārgrāmata.- Jāņa Rozes apgāds, 2006

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Plānās šķēlēs sagriezti cukīni - 2.gab
  • Plānās šķēlēs sagriezts vidējs baklažāns - 1.gab
  • Mazās mocarellas bumbiņas - 8.gab
  • Kokteiļtomātiņi - 16.gab
  • Svaigas bazilika lapas - 8.gab
  • Sāls, malti melnie pipari
  • Olīveļļa - 1.ēd.k.