Rabarberu rausis

Grēks neizmantot pagalma stūrī lekni saaugušos rabarberu kātus. Tādēļ - cepam rabarberu rausi!

Izcili garšos kopā ar pienu!

FOTO: Shutterstock.com

Izcili garšos kopā ar pienu!

Trīs olas samaisa ar glāzi cukura, pielej glāzi kefīra, kas sajaukts ar sodu, pievieno divas glāzes miltu. Gatavo mīklu lej uz ietaukotas plāts.

Mīklai pārber sagrieztus rabarberus. Tad sajauc pārējās olas ar glāzi cukura un pusglāzi miltu. Pielej saldo krējumu un piemaisa kausēto sviestu. Mīklu pārlej rabarberiem. Cep sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Olas - 5.gab
  • Cukurs - 2.glāzes
  • Milti - 2 1/2.glāzes
  • Kefīrs - 1.glāze
  • Salds krējums - 1/2.glāze
  • Kausēts sviests - 1/4.glāze
  • Soda - 1/2.tējk.
  • Rabarberi