Jogurta pudiņi

Šī lieliskā saldēdiena sastāvdaļas norādītas 4-6 personām. 

Pirms pasniegšanas pudiņu mazliet atdzesē. Foto no Dansukker arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pirms pasniegšanas pudiņu mazliet atdzesē. Foto no "Dansukker" arhīva.

 

1) Rozīnes noskalo un liek mērcēties rumā vai apelsīnu sulā vienu stundu.

2) Ar sviestu vai margarīnu ietauko formiņas cepšanai.

3) Olu ar pūdercukuru saputo, līdz iegūst gaisīgu masu. Pievieno krējumu un rozīnes.

4) Masu salej sagatavotajās formiņās. Apkaisa ar mandeļu pārslām un virsū uzliek mazliet atlikušā sviesta.

5) Apkaisa ar niedru cukuru vai balto cukuru.

Reklāma
Reklāma

6) Cep cepeškrāsns vidū 160°C grādu temperatūrā apmēram 30 minūtes. 
 

 

Sastāvdaļas

  • Rozīnes - 100.g
  • Rums vai apelsīnu sula - 50.ml
  • Sviests vai margarīns - 50.g
  • Olas - 2.gb
  • Biezas konsistences skābs krējums - 500.ml
  • Mandeļu pārslas
  • dansukker niedru cukurs „demerara” (var aizstāt ar balto cukuru)