Olu liķiera trifeles (taisām paši konfektes!)

Foto no Dansukker arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no "Dansukker" arhīva.

Šokolādi un sviestu izkausē uz lēnas uguns. Pievieno pūdercukuru ar šokolādes garšu, apelsīna miziņu un olu liķieri, visu samaisa. Masu atdzesē līdz istabas temperatūrai, pēc tam pārliek ledusskapī un pagaida, līdz masa pilnībā sastingst. Tad no masas veido (izgrebj) bumbiņas ar karstā ūdenī iemērktas karotes palīdzību. Bumbiņas apviļā pūdercukurā.
Trifeles ieteicams uzglabāt vēsumā.
 

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Augstas kvalitātes tumšā šokolāde - 100.g
  • Sviests - 50.g
  • Dansukker pūdercukurs ar šokolādes garšu - 30.g
  • Sarīvēta apelsīna miziņa
  • Olu liķieris - 30.ml