Kivi - mandarīnu kūka

FOTO: Shutterstock.com

Želatīnam uzlej karstu ūdeni, labi izmaisa, līdz izsķīdina, atdzesē.

Gatavo biskvīta ripu liek uz liela, lēzena šķīvja. Mandarīnus nomizo, sadala daiviņās, kivi sagriež ripiņās, kārto uz biskvīta ripas.

Krējumu saputo ar cukuru, līdz tas izšķīdis. Pievieno želatīnu, maisa,līdz paliek biezāka masa, tad lej pāri augļiem tā, lai notekās pa malām. Virsū uzkaisa kokosriekstu skaidiņas.

Liek ledusskapī uz sešām stundām.

Ļoti garšīgi, tiešām!

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Gatavaa biskviita ripa-ar augstaam malaam - 1.gab.
  • Kiwi - 4.gab.
  • Mandariini - 3.gab.
  • Skaabs kreejums-20% - 400.grami
  • Cukurs - 1/2.glaazes
  • Zhelatiins - 30.grami
  • Karsts uudens - 1/2.glaazes
  • Kokosriekstu skaidinjas - 100.grami