Pildītas olas ar sēnēm un sīpoliem

Pildītas olas ir viena no tām uzkodām, ko pagatavot ir pavisam vienkārši.

Liekam lietā pēdējos sēņi krājumus!

FOTO: Shutterstock.com

Liekam lietā pēdējos sēņi krājumus!

Vajadzēs:

10 olas

100 gramus šampinjonus vai rudenī pašu lasītās sēnes

dažas ēdamkarotes majonēzes

garšvielas pēc vajadzības un vēlmēm

zaļumus

vienu nelielu sīpolu

Reklāma
Reklāma

 

Pagatavošana:

Cieti novārītas olas uzmanīgi noloba, lai nesabojātu baltumus. Kad ola nolobīta, to uzmanīgi pārgriež uz pusēm, dzeltenumu liek atsevišķā traukā. Dzeltenumam pievieno majonēzi, garšvielas, smalki sagrieztas sēnes (šampinjonus apcep, ja sēnes ir marinētas, vienkārši smalki sagriež), smalki sagrieztus un apceptus sīpolus un samaisa viendabīgā masā. Kad masa gatava, pilda olu baltumos, kārto šķīvjos, pa virsu kaisa zaļumus.

 

Sastāvdaļas