Laša rullīši ar olu un sieru

Lieliska recepte! Noderēs gan brokastīm, gan uzkodām, gan arī ātrajām vakariņām.

Ceļam galdā lasi!

FOTO: Publicitātes foto

Ceļam galdā lasi!

Divām porcijām:

  • 1 lavašs
  • 4 šķēles svaiga laša
  • 1 ola
  • siers TRIKATA Emmental Light
  • 150g konservēti turku zirņi
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 2 ēdamk. svaiga citrona sula
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • ½ tējk. tahini pasta (ja pieejama)
  • sāls, pipari
  • spināti vai citi salāti

 

Pagatavošana:

  • Gatavo humusu. Blenderī sakul turku zirņus ar ķiploku, citrona sulu, eļļu, tahini pastu un garšvielām.
  • Uz pannas no abām pusēm apcep olu, atdzesē.
  • Izklāj lavašu, pārgriez uz pusēm un noklāj ar turku zirņu humusu.
  • Pa virsu kārto spinātus, lasi, olu un sieru.
  • Pildīto lavašu satin rullītī un ļauj ievilkties vismaz pusstundu pirms ēšanas.
Reklāma
Reklāma

 

Recepšu autores: Monika un Justīne, bloga Divi10.com autores
Foto: Divi10.com