Receptes olu pildījumam no laša, avokado un ķilavām

Lieldienas ir kārtīgi nosvinētas, bet visas olas vēl nav apēstas? Pagatavo gardus pildījumus vārītajām olām un tu iegūsi pavisam jaunu un svaigu garšu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lieldienas ir kārtīgi nosvinētas, bet visas olas vēl nav apēstas? Pagatavo gardus pildījumus vārītajām olām un tu iegūsi pavisam jaunu un svaigu garšu. Olas baltumus vari pildīt ar dažādiem salātiem, piemēram, siera salātiem. Tomēr ir arī vēl dažādi veidi un varianti olu pildīšanai. Receptes avokado, laša un ķilavu pildījumam vari lejupielādēt. 

 

Receptes laša, avokado un ķilavu pildījumam

 

Pildītas olas ar ķilavām


Sastāvdaļas:

  • • vārītas olas
  • • majonēze
  • • ķilavas
  • • garšvielas
  • • zaļumi


Gatavošana:

Novārītās olas nolobi, pārgriez uz pusēm un izņem dzeltenumu. Olas dzeltenumu saspaidi ar dakšiņu, pievieno baziliku (sasmalcinātu), piparus un majonēzi. Visu samaisi viendabīgā masā. Ar konditorejas uzgali šo masu pildi olu vidiņos (pārgriezto olu pusītēs). Pāri pārliec ķilaviņas, tās dekorē ar zaļumiem.
 

Pildītas olas ar lasi


Sastāvdaļas:

Reklāma
Reklāma
  • • vārītas olas
  • • auksti kūpināts lasis
  • • pipariņi
  • • majonēze
  • • zaļumi
     

Gatavošana:

Novārītas olas nolobi, pārgriez uz pusēm, izņem dzeltenumus. Olu dzeltenumiem pievieno smalki sagrieztu lasi, piparus un majonēzi. Visu samaisi viendabīgā masā un pilda olu baltumu pusītēs. Dekorē ar lasi un zaļumiem.
 

Pildītas olas ar avokado


Sastāvdaļas:

  • • vārītas olas
  • • 1 gatavs (mīksts) avokado
  • • 2 ēd.k. svaigā siera
  • • citronu sula
  • • pipari


Gatavošana:

Novārītas olas nolobi, pārgriez uz pusēm un izņem dzeltenumus. Nomizo avokado un samīci to ar dakšiņu, pievieno olu dzeltenumus, piparus, svaigo sieru, nedaudz iespied citrona sulu. Gatavo masu ar konditorejas uzgali pildi olu pusītēs. Dekorē ar zaļumiem un citroniem.