Viltotais zaķis ar papriku

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Sīpolu, ķiploku, papriku notīra, smalki sagriež, pievieno maltajai gaļai. Piekiek olas, garšvielas, kartupeļu cieti, labi samaisa.


Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem, veido 2 iegarenas formas - ovālus kukulīšus, liek uz cepamās plāts. Katrā kukulītī ar naža neaso galu iespiež caurumus - tad zaķīši cepoties neplaisā.

 

Cep vienu stundu zem folijas, tad to noņem un 20 minūtes apbrūnina.

 

Reklāma
Reklāma

Atdzisušus griež šķēlēs, pasniedz kā auksto uzkodu.

 

Lai labi garšo! :p 

 

Sastāvdaļas

  • Jaukta maltaa galja - 1.kg
  • Olas - 2.gab.
  • Siipoli - 2.gab.
  • Kjiploks - 5.daiviņas
  • Majoneeze - 2.ēdamk.
  • Saldaa paprika - 1.gab.
  • Kart.ciete - 2.ēdamk.
  • Saals,pipari,galjas kopeejaa g-viela
  • Gaļas kopējā garšviela