Spinātu salāti ar liellopa gaļu un zaļumiem
Spinātu lapas saplūkā lielos gabalos. Tomātus sagriež daiviņās, pievieno sagrieztus zaļumus, sāli, piparus, olīveļļu. Rostbifu sagriež plānās šķēlēs, pārlej citrona sulu, oliveļļu un pievieno saplūkātus rukolas salātus. Visu kārto uz šķīvja, kur jau atrodas izkārtotās spinātu lapas un tomāti. Pasniedz ar grauzdiņiem, rupjmaizes šķēli vai citām piedevām pēc izvēles.
Recepte: žurnāls Veselība
Sastāvdaļas
- svaigas spināu lapas - 100.g
- redīsu lapas.šķipsniņa
- diedzētas lucernu sēklas
- diedzētas redīsu sēklas
- Tomāti - 100.g
- Citronu sula
- Olīveļļa - 40.g
- Sāls, pipari
- rukolas salāti - 20.g
- rostbifs (liellopa gaļa) - 150.g